FITNESS MOTIVATION


Jag är själv lite ur fokus just nu när det gäller träningen... Imorgon så kör jag en nystart. Får skärpa till mig nu lite, vill jag ha min navelpiercing så får jag kämpa lite för den. Men detta säger jag godnatt och SEE YAH! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Chiiiiiilllll


Så härlig dag det har varit. Jag har hunnit med att städa ännu mer, duschat, ätit, druckit te och haft ansiktsmask och hunnit kollat tv. Så chilligt, jag älskar att vara hemma själv och bara göra vad fan jag vill typ haha. :P Ja men nu ska jag kolla lite på tv. :) Men ja, SEE YAH! 
 

Teenager posts


 
 
 
 
 
 

Chillar


Hello. 
Ligger i sängen och slö tittar på tv och är inne på datan. Nu har jag typ städat lite och så, ska nog ta något att käka snart. Ska försöka få upp något träningsinlägg ikväll, får se vad som händer och sker, SEE YAH! 
 
 

Skolan


Är i skolan nu. Tar bussen hem direkt efter skolan. Måste plugga och sen ska jag chilla. Skriver då, SEE YAH! 


5 matfakta om mig!


1. Jag hatar fisk. 
Asså jag är helt seriös, jag har aldrig i hela mitt liv gillat fisk. Har börjat äta lite lax nu men det är bara för att det är omega 3 i det, jag tycker det smakar förjävligt rent ut sagt... 
 
2. Jag Jag tycker grovt bröd och bröd med mycket fröer på och i är så sjukt gott.
Jag äter inte så mycket bröd nuförtiden, men det är sjukt gott tycker jag. Speciellt med ett stekt ägg på. Knäckebröd är också så sjukt gott. mumms! 
 
3. Jag luktar på maten. 
Om jag är lite osäker om jag gillar maten eller inte så luktar jag alltid på maten. Vet inte varför en jag har gjort det sedan jag va liten så det är en vana, har dock börjar göra det lite mindre nu. 
 
4. Jag tycker mat är så sjukt gott. 
Jag älskar mat. Jag hade aldrig i hela mitt liv kunnat bli en anorexier för min kärlek för mat är för stor. Love food.   
 
5. Jag äter ganska hälsosamt. 
Som ni kanske vet så gymmar jag och är igång ganska mycket. Så jag försöker att ha en så hälsosam kost som möjligt för jag vet att jag mår bäst då. Försöker få i mig så många olika vitaminer och fiber varje dag. Varierar protein, kolhydrater och fett varje dag. Äter knappt något godis kakor och sånt, har inte druckit läsk på evigheter heller.
Försöker äta så lite halvfabrikat som möjligt. Gillar mer med hemmagjorda saker, känns mer nyttigt då. 
 
 
 

FRISK & FRI


Bara se och lär.
 

Studentfesten


Halloj! 
Har precis kollat på studenfesten, sjuk najs film. Ska gå och fixa min tvätt och sen så ska jag nog se om jag kan fixa lite te (igen) hihi. Jag hoppar nog träningen imorgon också. Känner att jag kan behöva en extra vilodag. Skriver senare, SEE YAH! :) 
 

ingen träning idag.


Träningen har jag inte ens tänkt på, det är helt uteslutet idag... Kanske går ut en liten sväng med hunden ikväll om jag mår bättre men just nu är jag sängliggandes och kommer nog vara det ett tag framöver. Älskar min säng.  Ska försöka gå ner och käka något. Men just nu pallar jag inte, haha. Så lat jag är. Men det kommer nog upp något träningsinlägg eller något annat smått och gott. SEE YAH! 
Detta är jag haha. Gör alltid så. ;) 
 

Hemma


hejsan. 
Är hemma nu, skulle egentligen gått på gudsjänst men jag mår inte så bra så jag sket i det. Gick istället och hämtade min cykel hos tova och cykla hem. Ska gå och duscha nu och sen ska jag sova. Skriver senare, SEE YAH.
 

Påväg hem


Är påväg hem nu, vi riktig kul! Nu ska jag bara snabbt byta kläder och fixa lite och sen så sticker jag till Vellinge igen. Skriver nog inte ikväll, men imorgon så kör jag. SEE YAH! :)


Promenad







Godmorgon!


Hejsan! Idag så ska vi på dop! Ska bli superkul. Innan det så ska jag försöka hinna gå en liten PW med hunden och göra lite rumövningar. Kommer bli lite tight med tiden men tror jag hinner. Nu ligger jag och har precis käkat frukost, kollar på konditoriskolan. Tårtorna där ser så sjukt goda ut, haha. Update you later! :) SEE YAH 
Min frukost idag, ägg med majonnäs och te. 


See you tomorrow!


Bloggar inte ikväll, men imorgon så kör jag på som vanligt, SEE YAH!

Min frukost idag.


Havregrynsgröt med frysta hallon, övergott!


Godnatt


Hejsan! 
Nu har jag druckit mitt te och chillat lite. Det blev inget plugg... usch, måste verkligen göra det imorgon. Aja men nu ska jag gå och lägga mig och kolla lite tv. 
Imorgon så ska jag gymma och sen sova hos agge. På lördag ska jag på dop och sen lite najsiga saker på kvällen. Men jag skriver imorgon, SEE YAH! :) 
Bilder från promenaden innan idag. 
 
 
 

Fitness Motivation


 
 
 
 
 

Trög


Är hemma nu och ligger och gosar i soffan. Det är helt sinnessjukt hur trög och seg jag är i kroppen! Delvis träningsväeken men också att jag är allmänt trött.. sjukt!
Nu ska jag nog göra lite te och bara bädda ner mig! Kommer somna tidigt idag känner jag. Uppdaterar senare, SEE YAH! 
 
 

Ingen lust


Hejsan allihopa. 
Det blev inget gym idag, har verkligen ingen lust.. Jag är sjukt trött och jag orkar ingenting typ..
Men nu så måste jag gå ut med Bianca. Så då får jag lite motion iallafall. Ska bara plugga och blogga ikväll så det kommer nog upp lite intressanta inlägg senare, SEE YAH! :) 
 
 

I SKOLAN


Hejsansvejsan!
Sitter nu och har skrivit klar mitt arbete så nu ska jag chilla tills vi slutar. Ska till gymmet efter skolan eller så cyklar jag hem och sen så åker till gymmet ikväll, får se hur jag gör. Skriver senare, SEE YAH! 
 

Sorry


Sorry för att jag inte skrev något innan, jag skrev ett inlägg men jag glömde lägga upp det. 
Jag va på gymmet idag. Men tyvärr så blev det inte mage och rumpa. Det blev istället armar. Sen på innebandyn så körde vi i slutat övning till låren. Kan säga att jag kommer nog ha träningsvärk. Ska sova nu, är övertrött. SEE YAH! 
 
 

Fitness


Lugnat mig lite nu haha. Fitness och träning funkar as bra som terapi faktiskt. :) 
Tittade runt på massa bloggar och nu är jag så sjukt träningstaggad!!! Vill till gymmet! Så jag ska gå dit innan innebandyn imorgon och köra loss på abs och rumpa! TAGGAD! Så köra förbränning oxå ofc! Navelpiercingen, here I come! :) Haha xP 
SEE YAH! 
 

Lack...


Hejsan. 
Ja nu har jag städat och så, sitter på  mitt rum och kollar tv nu. Är riktigt lack... Anledningen tänker jag inte berätta men ja, är inte riktigt på humör för att blogga så jag skiver imorgon. Hejdå. 
 

Wääääääää


Har kommit hem från konfan typ nästan precis. Nu har jag käkat och läst lite NO. Nu ska jag städa lite och sen blir det svenska Hollywood fruar!
 NAJS! Men jag skriver senare, SEE YAH! 

SKOLAN


Sitter i skolan med Fiona, Fanny och Tova i grupprummet. Vi sitter och "jobbar" på vår so.. Efter skolan ska jag hem till tova och sen är det konfa. SEE YAH! 
 
 

Hösten


Nu börjar hösten mina vänner. Jag tycker hösten är helt ok. Jag ser hösten som en förberedelse mot vintern typ. Det är en årstid då man myser.
Man har på sig stora stickade tröjor och myster med en kopp te och bara chillar. Det är så sjukt härligt. Men ändå, sommaren är fan bäst. Men nu får man hålla ut och mysa sig igenom hösten och vintern.
Passar på att säga godnatt nu, men jag skriver imorgon, SEE YAH! :) 
 
 

Viktigt att tänka på!


Tänkte tipsa om lite saker som är viktiga att veta när du tränar. 
 
1. VILA!
Du MÅSTE ta vilodagar lite då och då. Du kan liksom inte träna 6 dagar i veckan utan att vila. När kroppen vilar det är då den bygger upp musklerna och det är då allt händer. Om du bara tränar och tränar och tränar så bryter du ner musklerna och då ser du inga resultat. 
 
2. TRÄNA OLIKA MUSKELGRUPPER!
Tänk på att när du träna så är det inte så bra om du tränar samma muskelgrupp 3 dagar irad liksom... Då bryter du ner musklerna. Men jag brukar köra att ena dagen så tränar jag magen och rumpan, nästa dagen så tränar jag ryggen och armarna. Då när jag tränar ryggen och armarna så låter jag magen och rumpan vila.  
 
3. VATTEN!
Det viktigaste i hela världen, VATTEN. Du måste dricka ca 8 glas vatten om dagen. Det kommer hjälpa dig med träningen super mycket! Du kommer va piggare och orka mer och det gör i sin tid att du ser resultat snabbare. Mycker bra! Skit samma om du måste springa och kissa hela tiden.. Det är värt det! :) 
 
4. ÅTERHÄMTNING DIREKT EFTER TRÄNINGEN!
Det är allra bäst om du direkt efter du tränat (15-30 min) äter något litet, det räcker med en frukt, macka proterinshake eller vad som helst (rekomenderar inte godis..). På såsätt så tar musklerna upp det du stoppar i dig och det går till att bygga upp musklerna bättre. Resultaten kommer snabbare. 
 
5. LYSSNA PÅ DIN KROPP!
Det är superviktigt att du lyssnar på din kropp. Om du har ont någonstans, är lite småsjuk, har jättemycket träningsvärk, träna då inte! Gymmet finns kvar, det är lugnt. Din hälsa är så mycket mer värt än 1 gympass. Om du liksom tränar när du är lite småsjuk, du har precis blivit frisk, ta 1-2 extra dagar vila då bara för att kroppen ska kunna fixa sig och repaera och verkligen bli frisk. Det är så onödigt att gymma då och sen blir det bara värre, och om man är riktigt sjuk kan man faktsikt dö. Så det är en superviktig sak att tänka på. 
 
Detta är ganska uppenbara saker men ibland så glömmer man eller tänker inte på det. Så jag hoppas att detta hjälpte er lite, SEE YAH! 

Nästan klar!


Hejsan! Hela kvällen nu efter jag kom hem efter kvällsrundan så har jag suttit och fixat med min nya header med te och ansiktsmask. Ska bli så himla kul att få den klar! Nu har jag bara texten kvar på den sen är den typ klar. :) 
Nu ska jag gå upp och kika lite på tv. Det kommer upp ett träningsinlägg nu snart oxå. Men ja, imorgon så är det konfa så då passar jag på att ta en vilodag. SEE YAH! :) 
Bild från igår.

Kvällsrunda med Bianca


Gick en liten kvällsrunda innan idag med Bianca. Vi gick och mötte upp tova så vi fick snacka av oss lite. Vi gick ca 4,4 km. Det blåste lite men annars va det supermysigt! 
 
 

Kallt!


Hejsan! Sitter och småfryser i centrum nu. Har precis varit på gymmet med Fanny. Vi körde 15 min jogging och sen så tränade jag ryggen och armarna. Sen käkade jag en protein bar. Nu så ska jag hem, duscha, försöka fixa headern och lite sånt! :) SEE YAH! 


Dagens träning


Hejsan! 
Glömde skriva vad jag gjorde idag! 
Jag cyklade till gymmet idag. Där så körde jag 30 min PW först. Efter det så sprang jag intervaller i ca 30 min. Sen gick jag in och körde lite abs och rumpa. Kändes som att jag inte tog i allt jag hade, gjorde inte allt ordentligt och va allmänt trött. Så jag va lite besviken när jag gick därifrån.
Men nu så skiter jag i det! Liksom det tar ju ändå på musklerna, och det gör inte så stor skillnad i längden så jag känner ändå mig nöjd med dagen. :)
SEE YAH! 
 
Denna bilden är så sjukt sann! Jag har verkligen märkt det! Det går MYCKET bättre nu för mig och det är för att jag har börjat tävla och puscha mig själv istället för att tävla med andra personer. Så det rekomenderar jag starkt! :) 
 
 
 

Kvällen


Hela kvällen så har jag tagit lite bilder.. Skulle ta en bild till min nya header, bilden blev as fin! Så jag satt och höll på med den då.. Så när jag klipper ihop allt så ser jag bara hur dålig kvalité det är på bilden.. :( Då blir man riktigt less! Så Fanny erbjöd sig att ta en likadan bild fast med hennes kamera ( typ 1000 gånger bättre än min ) så nu är hoppet uppe igen! :) 
Jag hade sminkat mig och allt så jag passade på att ta lite fler bilder. :) Här är en. SEE YAH! 
 

iOS 7


Hejsan! Nu sitter jag i soffan och chillar. Håller på att uppdatera mobilen till iOS 7.. När jag är klar med det så ska jag cykla iväg till gymmet tror jag. Skriver senare, SEE YAH 
 

Morgonpromenad



Godmorgon


Hejsan :)
Nu har jag precis vaknat. Ligger och drar mig i sängen lite, ska snart gå ut med Bianca. Skriver senare, SEE YAH


Träning


Sitter och planerar denna veckan hur jag ska träna och så. Imorgon så ska jag först gå en morgonpromenad innan frukost med Bianca. Sen så ska jag antingen ta mig till gymmet och köra kondition, mage och rumpa eller så joggar jag utomhus och gör övningarna hemma. 
På måndag så ska jag boka body combat passet. Så så sjukt kul så jag blir helt exalterad när jag snackar om det!
På tisdag är det konfirmation tror jag så då tar jag nog en vilodag. 
Onsdag är det innebandy kanske, eller så går jag till gymmet och kör förbränning, mage och rumpa igen. Egentligen är det rygg- och armdag, men på body combaten så tränar man ryggen och armarna så himla mycket (brukar få träningsvärk) så det är nog bäst att jag vilar upp musklerna lite extra då.
Sen har jag inte kommit längre, men det återstår att se sen. :) 
På det kör vi lite fitspo. SEE YAH! 
 
 
 

Öronhängen


Hejsan! 
Glömde lägga upp vad jag köte idag. Jag använder ALDRIG öronhängen, har inte använt det på 1 år kanske... Men idag så fick jag bara en sån inpuls att köpa dessa öronhängena. Fick liksom en bild framför mig att jag har något fint på mig och sen uppsatt hår i en hög hästsvans med en sån metal sak som man sätter över hårsnoddarna, tror det kan bli fint. :) 
 

Tåget


Sitter på tåget nu, jag är framme ca 21. Är så sjukt trött så jag ska nig inte göra något speciellt ikväll. Typ packa upp, fixa lite träningsschema inför veckan och chilla. Så mysigt det är om man tänker efter. Men jag skriver senare, promise! SEE YAH! :)


Maaaaat


Sitter och väntar på maten nu. Jag är hungriiiig!
Ska åka hem ikväll, ska ta tåget vid 9 tiden tror jag. Men Asså jag känner mig helt handikappad imed att jag har slarvat bort mina hörlurar... :( Så jag får sitta och sjunga på tåget. ;)
Skriver när jag är påväg hem, SEE YAH!


Bakrundsbilder till mobilen


Här är 2 bilder som jag i nuläget har som bakrunder på mobilen. De håller mig motiverande, SER YAH! :)


Godmorgon


Hello allihopa!
Sorry för att jag inte skrev igår men ja, jag va upptagen haha!
Jag och min syster bakade kladdkaka med glasyr och sen gick vi ut och gick en kvällsPW. Myyyyysigt!
Skriver senare, SEE YAH :)


På tåget


Vilket flyt jag har. Jag skulle egentligen med en senare buss och ett senare tåg... Men jag hann med en buss jag inte visste kom och ett tidigare tåg! Så nu sitter jag här på tåget och så himla chill för här är typ inga personer alls. Skriver ikväll, SEE YAH! :)

 

 

 


Johannas drömmage


Denna magen hade jag lätt tackat ja till. ;) 
 

Skolan


Sitter i skolan nu. Fiona föröker fixa en sak på iMovie men det går åt helvete, haha! Vi ska göra klart vår film och sen ska vi redovisa den. Efter det idrott och sen slutar vi!! :D Jippie! 
Skriver senare, SEE YAH!
 

Morgondagens planer


Hejsan! 
Imorgon så slutar vi 11.20, sååå skönt! Då ska jag snabbt sticka och ladda busskortet och sen så tar jag bussen till tåget och sticker till Landskrona. Ska bli såå roligt! :) Saknar alla där. Men jag uppdaterar när jag sitter på tåget så i SEE YAH then! :) 
På det så kör vi ett dagens budskap. ;) 
 

Rosa tangentskydd


Detta köpte jag idag. Blev faktiskt riktigt nöjd! Det är liite svårt att skriva men annars är det as nice! :) Nu ska jag bara köpa ett rosa crystal case när dem kommer in i en data affär som jag va i och sen är min mac riktigt pimpad, haha! ;) SEE YAH!
 

Mycket viktigt att strecha!


 
 

Zumba


Hello! Har just duschat och packat lite. Idag så åkte jag och köpte ett rosa tangentskydd till min mac. Sen så gick jag och tova på zumba. Ja, vad ska man säga... Jag är den osmidigaste personen på denna jord typ... :S Men men, man kan inte va bra på allt! Nu ska jag chilla och strecha hade jag tänkt. ;) SEE YAH! 
 

Till Malmö


Sitter och väntar på Tova nu. Vi ska sticka in till Malmö och titta på lite saker. Skriver senare! SEE YAH


TRÄNINGSVÄRK!


Asså jag har riktig träningsväerk i: axlarna, armarna, låren, rumpan och mest i ryggen. Prövade body pump igår. Det va riktigt kul och jag ska defenitivt fortsätta med det. Sjukt kul! Idag så ska vi in till stan efter skolan och sen så ikväll ska jag gå på zumba bara för att mjuka upp kroppen. Skriver senare, SEE YAH!!!
 

Mauuud


Lagar mat nu. Husmanskost is da shit haha! Köttbullar och makarone ofc. Gissa vem som står och vill ha mat? ;)


Skoljoggen


Kom 1:a av alla tjejer i klassen, 4 km på 21 min, fett nöjd! :)


Panik


Hejsan, Asså jag har typ panik för jag hittar inte mina hörlurar! Jag använder dem typ varje dag... :( Men ja, sån tur får jag låna Fannys hörlurar. Imorgon är det skoljoggen och efter skolan, body pump. Nu så tittar jag på mitt kära svenska Hollywood fruar. Ska nog försöka sova sen, viktigt med sömn! ;) Godnatt sålänge, SEE YAH!


Pluggar


Sitter på Björns och fikar/ pluggar. Har hunnit skriva klart min revolution och gjort lite matte. Snart ska jag sticka till träningen.
Ikväll ska jag bara chilla och mysa mer Bianca! :)


I skolan


Vet inte riktigt vad vi ska göra, men det är standard så vi bara sitter och chillaxar haha.


Påväg till skolan



Fitness motivation



Chillar


Hejsan! Ligger och chillar med Bianca i soffan, hon har sprallat runt och bla. föröskt bita ihäl en höna så nu ligger jag här och föröker lungna henne så hon känner sig trygg. HAHA det låter helt stört, jag vet. Hon är så underbar med sina små (stora) helt överkonstiga cp- ljud hela tiden, det är så charmigt, haha! :P 
Ska chilla vidare, ska gå och fixa lite te nu. Är helt beroende av te, dricker te MINST 1 gång om dagen. Så... nu visste ni det oxå! ;) Skickar nog lite fitspo eller något träningsliknande senare, SEE YAH! 

Dagens träning


HELLO!
Idag på gymmet så körde jag ca 20 min på crosstrainern. Sen så gick jag över och joggade 5 km på löpbandet men jag blev inte alls nöjd... Tiden blev 30 min... Men jag för jobba på det helt enkelt. :)
Sen så gick vi till dansrummet och där körde jag mage och lite rumpa. Har en speciell bild där jag har skrivit ner alla bra övningar. Ni kommer inte fatta allt men dem ni fattar kan ni ju pröva! :)
Skriver senare, SEE YAH!


Välkommen till familjen!



Vill döööö


Så trött jag är!! Vädret gör det inte heller mycket bättre.. :(


Bry er inte om vad andra tycker!


Asså nu har jag varit med om några tillfällen där folk är oroliga om vad folk ska tycka om dem... Jag erkänner att jag själv är mycket en sån som tänker så. Men asså ftw, palla bry sig om vad andra tycker! Alla kommer ha dem som hatar en för något du gjort, någon som hatar dig fast dem inte känner dig, någon som hatar dig för att dem vill va som du och du har dem SOM ÄLSKAR DIG! Så vem pallar fokusera på dem som hatar en istället för att fukosera på dem som faktsikt älskar en?!
Så jag hoppas att ni tänker på det framöver att ni inte ska bry er om vad andra tycker, jag lovar livet kommer bli mycket roligare då! ;) PUSS & SEE YAH! 
 

Mina inköp


linne.
tjocktröja.
stickad tröja.
skolväska.
tubhalsduk.
träningslinne och löparbyxor.
ansiktsmasker, hårsnoddar, bobby pins, sån metalsak med snodd på, ansiktsskrubb.
sport bh ( den är är mer lila i verkligheten ).
mobilskal där man kan ha kort i.
Jag köpte mer än detta men palla inte fota det. Men ja, är nöjd med allt. Det rosa linnet ser ut såhär på. 
 
SEE YAH! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Påväg hem


Hello!
Sitter i bilen nu påväg hem från Ullared. Är riktigt nöjd över mina köp. Kan se om jag kan fota allt och visa sen. SEE YAH!


abs


 
 
 

On our way to Ullared



Godmorgon


Hejsan. Känns som att jag är uppe med tuppen... 
Idag ska vi till Ullared. Vi ska åka vid 10 typ så jag måste snart gå och fixa mig och sånt. Idag ska jag köpa så mycket jag bara kan, haha. :) Vet inte riktigt när jag ska hem men jag skriver såfort jag är hemma. 
PUSS & SEE YAH!
Föresten, snacka om vilken träningsvärk jag har i vaderna, sinnessjukt. 
 
 

Fitness Motivation


 
 
 
 
 
 

Imorgon


Gissa vart jag ska åka imorgon? ;) 
bildkälla google

DAGENS TRÄNING!!


HEJSAN! 
Asså jag är så himla stolt över mig själv så att jag håller på att spricka! 
Idag så gick vi till gymmet och idag så körde jag bara förbränning. Jag joggade på crosstrainern i ca 20 min som uppvärming sen så joggade jag 7 km (!!!) på löpbandet utan att stanna en endaste gång! Jag känner mig så stolt att jag pushade mig själv till att göra det.. Det tog typ 45 min men jag skiter i det för det är mycket viktigare att jag joggar utan att stanna än hur snabbt jag joggar. Jag hade nivå 8.9 km/h och sen i slutet ökade jag till 9.5 km/h. 
Efter det så gick jag och dani hem till mig typ och det är 4 km. Mycket förbränning idag haha. Men jag lägar tills jag ska ta navelpiercing så nu kör jag mycket på att få en fin mage. Imorgon så är det vilodag men på måndag så ska jag gå på body combat med Fanny. Ska bli kuuuul! :) 
SEE YAH! 
 

Dani!


Har varit med dani idag efter gymmet med tjejerna. 
Vi möttes i byn och så följde vi Whilma och Fiona till deras bussar sen så gick vi mot mitt hus. Det va så underbar att bara gå och snacka. Hon är liksom alltid på min sida no matter what. Man kan alltid snacka med henne. Har inte sätt henne på as länge och jag har saknat min syster som fan. :) 
 
 
 
 
 

Älskar er



Me



Haha, inget plugg här inte...


Hejsan.. Asså nu har jag liiite ångest. Jag har inte alls pluggat typ... Jo, övat pyttelite på svenskan men jag har inte skrivit någonting nytt på fanska revolutionen som ska va klar imorgon. 
Vad har jag gjort istället då? ... Ingenting typ.. 
Varit inne på datan hela tiden på bloggar, fb, WHI.. lyssnat på musik.. städat rummet... lite smått och gott...
Men jag ska öva mycket nu hela kvällen, så kanske jag kan bli godkänd på provet imorgon, haha. :( 
Måste plugga vidare.. SEE YAH.. :( 
Bild från skolan idag. 
 

Run


Är inne i en jogging period, älskar att jogga! Så jag tänkte passa på att lägga upp lite motivering till att jogga! :) 
 

Pluggdag


Hejsan sötisar!
Har käkat lite filmjölk med müsli och fröer precis.
Idag så är det min vilodag, ska inte träna någonting. Ska bara plugga.
Imorgon så ska jag till gymmet med mina älskade vänner. Ska bli fett kul :) köra loss på mina Abs. ;)
Känns som att gymmet är min plats där jag inte behöver tänka på något, inte behöver oroa mig för någonting. Sjukt härligt. Speciellt när man har dåliga dagar..
Skriver senare, SEE YAH


In da school



Träningsvärk!


Godmorgon!
Imorse när jag vakna så kunde jag INTE gå upp ur sängen... Herregud vilken träningsvärk jag har! Hela låren och rumpan. Idag så ska jag vila, tror inte jag går på någon PW, dåligt väder ute och jag måste verkligen plugga. Både skriva klart Franska revolutionen, plugga sv till provet och läsa igenom no:n... Så jag kommer nog inte hinna gå en PW heller för den delen. Aja nu ska jag till skolan, SEE YAH!

 
 

Pink collage


 

Dagen


Hejsan allihopa! 
Rumpövningarna gick bra! Jag prövade bulgariska utfall, har aldrig prövat det innan och det va skit bra! :) 
Sen på träningen så hade vi en liten övning på slutet med utfall, groddhopp och lite smått och gott för låren. Imorgon är det vilodag. Vet inte om jag ska gå ut på en liiiten pw ändå för om jag inte rör på mig varje dag så kan jag inte somna på kvällen.. Har liksom för mycket energi som måste ut, haha! Ja ifall ni undra då xP 
SEE YAH! 
 

Orka läxor


Är hemma och har käkat en god äggamacka och nu ska jag dricka lite te. :)
Måste gör läxor men jag pallar inte... Ska kolla klart glee och sen ska jag göra lite rumpövningar innan innebandyn. Skriver sen, SEE YAH!


Haha



Mot skolan


Godmorgon!
Idag är jag skit trött! Sov lite för länge inatt, jag blir trött om jag sover för lite och om jag sover för länge. :/ Men ja, träningsvärken i magen är 10 gånger värre idag, haha. Känns ändå rätt nice tycker jag. Ska åka till skolan nu så, SEE YAH!


Fitness Motivation


 

Dagen


Hello! 
Idag har det varit en väldigt intressant dag. Jag fick byta grupp, vilket kommer nog vara bra och dåligt.. Sen så hade vi konfa möte, sjukt kul! :) Det kommer nog bli as kul att gå där. Sen efter det gick jag till gymmet med tova och körde förbränning i 1 h. Skulle egentligen köra rumpa idag men hann inte det. Imorgon så är det innebandy men jag kommer nog oxå köra lite övningar hemma. SEE YAH! :) 
 
 
 
 

Trött


Godmorgon!
Är så sjukt trött så jag vet inte var jag ska ta vägen. Måste gå upp och fixa mig typ nu.. VILL INTE... :(
En bra sak är att jag har träningsvärk i magen, då har jag gjort något rätt. :)
SEE YAH!


Håll dig motiverad!


Bra sätt att hålla motiveringen uppe:
1. Ha ett mål. 
Om du har ett mål som är rimligt att du kan uppnå så blir du mer motiverad. Jag har ett mål, navelpiercing. Jag har sagt till migsjälv att jag måste få en fin mage innan jag tar navelpiercing. Det funkar, när jag tänker att jag skiter i att träna en dag så tänker man på målet så går man och tränar den dagen ändå liksom. 
 
2. Köp fina träningskläder. 
Tro mig, det funkar. Om du känner dig fin när du tränar så vill du göra det oftare och det blir mycket roligare då.  
 
3. Sätt upp lappar. 
Sätt upp lappar lite överallt. Med bra motiveringstexter som du vet att du reagerar på och tycker är bra. Sätt upp dem på din dörr, badrummet, köket, ja lite överallt. 
 
4. Gör allt med ett leende på läpparna. 
Om du ler mycket och försöker se det positiva i allt, även om det är något jättedåligt så kommer du känna dig mycket gladare! Det har verkligen funkat för mig kan jag säga. Om du leer när du gör det, då blir du automatiskt gladare och om du är glad så känner du dig mer motiverad. Försök att sluta prata illa om saker och folk. Man blir så mycket gladare om man bara slutar snacka skit och bara försöker va positiv istället. :) 
 
5. Ha en tränigskompis. 
Om du har en kompis som oxå tränar så kan ni pucha varandra och träna tillsammans! Det blir så mycket roligare då. Ni kan bestämma träningsplaner och göra så att det blir av. Om någon känner för att skippa en PW eller träning så puchar kompisen dig till att göra det och så gör du det, och tro mig, du ångar aldrig det efteråt. ;) 
 
Lycka till! 
 
 

Vardagslyx


Hello! 
Asså vardagslyx för mig är när man har tränat bra, tar en skön dusch, kokar en kopp te och bäddar ner sig i en helt nybäddad säng! De, det är riktigt härligt! :) 
Det blev en bra PW, fast det regnade hela tiden så tänkte man inte på det imed att man gick ju och snackade. 
Imorgon så står skola, konfaträff och gymmet på schemat :) Skoj Skoj! 
SEE YAH! 
 

PW i regnet


Ska gå ut på en PW nu med Tova. Det regnar med skit samma liksom, haha.
Idag på gymmet så körde vi mycket förbränning ( 1h ) och sen så körde jag bara Abs i 30 min. Kändes riktigt härligt! Sen gick jag in på Ica och köpte en protein bar. Vi hann inte så mycket förbränning som vi skulle så nu ska vi gå en PW. :)
Skriver ikväll, SEE YAH!


Lose your love handles


 

Mitt hår


Blev faktiskt nöjd, dock så strulade allt lite. Mamma spillde färg på golvet och lite sånt. Så nästa gång så ska vi färga det hos min moster som är frisör, haha. :) SEE YAH!


Fitness motivation


 
 
 

Godnatt


Håret blev jättebra. :) Jag fotar imorgon för att det är fortfarande blött. Bra att jag gorde det idag för det är ju skolfoto imorgon. Jag orkar inte bry mig om det så jag tar bara det jag hittar först i garderoben, haha. :P 
Men ja... Sleep tight don´t let the bed bugs bite ^^ 
gammal bild

Vad jag tycker om pizza hut.


Hello! 
Nu har vi varit och köpt hårfärg och ätit pizza. Vi åkte och hämta pizzorna på Pizza hut... Asså jag tycker inte det är gott, det smakar exakt ingenting... Osten va gummi och nu har jag ont i magen även fast jag käkade 3 slicear.. Dem hade väldigt fint där och så, nästa gång jag är där tar jag nog en sallad, hoppas dem är godare. :) 
Nu ska jag göra matten sen så ska mamma färga håret på mig. 
Fotar sen hur det blir, SEE YAH! 
 

Städningen klar.


Så, nu har jag städat i typ 2 h... Både mitt rum, badrummet och lite här och var. Nu ska jag käka lunch, sen ska jag åka och handla hårfärg och sen ska jag göra matteläxa. Ikväll så ska jag färga håret, tror det blir en lite brunare färg med lite rött i. :) Får se vilken färg jag tar. Skriver senare, SEE YAH! :)


Butt workouts


Hello, tänkte tipsa om några bra videos för rumpan. Är ni intresserade så tycker jag verkligen att ni ska prenumerera på XHIT på youtube. Det finns vissa övningar som inte är så bra men dem flesta är bra tycket jag. :)
LYCKA TILL!
 
 
 

Mycket att göra idag.


Godmorgon! 
Idag så känner jag mig typ helt frisk, fortfarande lite snuvig... Hoppas det är borta tills imorgon så att jag kan träna. :) 
Jag så känns det som att jag ska göra 1000 olika saker. Mest plugg och städning.. Men men jag är iallafall superglad att jag är typ frisk! :) 
Skriver snaaart, SEE YAH!  
 
gammal bild...

Abs exercises


 
 
 
 
 

Kvällsmys


Ligger och myser nu med te (ofc haha) och datan. Slö tittar på Mr. Bean, man kan aldrig tröttna på han, haha. Jag hade ganska mycket jag skulle göra idag... Typ matte, no och so... Men jag har istället skypat med Fiona hela dagen. :) Det har varit mycket roligare än att plugga, haha.
SEE YAH!


Train insane or remain the same


 
 

My nails


 

Skype!


Snackar med Fiona nu. Ja vi snackar om allt mellan bajs och mode, haha! Vi är... annorlunda, haha :P
Ska måla naglarna nu, kan lägga upp en bild sen. ;)
SEE YAH!

"Surfar"


Sitter vid skrivbordet som surfar runt lite... Har tänkt på en ny header och hur jag vill ha den och så, nu ska jag bara hitta någon som kan fixa den. ;) Jag har hunnit käkat frukost, pluggat och kollat på TV sen förra inlägget om ni undra, haha!
SEE YAH!


Godmorgon


Hejsan allihopa!
Har precis vaknat, ligger och myser i sängen. :)
Det känns faktiskt bättre i halsen, känns verkligen jättebra att jag mår bättre! 
Ska snart gå ner och äta frukost och ta lite mediciner, kommer förmodligen ligga i sängen hela dagen. Men det hindrar mig inte från att uppdatera. ;) Skriver senare, SEE YAH!


Teenager post


 
 
 
 
 
 
 

Kvällen


Hello gorgeous!
Hela kvällen har jag druckit den ingefäradrycken, te och suttit och gjort en träningsbok!
Där har jag skrivit typ resultat, viktigt att tänka på, tips, fitspo meningar och mycket mer. Ska bli kul att skriva i den framöver. :)
Nu sitter jag och tittar på älskade geordie shore, haha jag bara ÄLSKAR deras dialäkter! xP
SEE YAH!

En annan huskur!


Färsk ingefära, kokande vatten och lite honung. Känns som att man ska kräkas när man dricker det.


Helgen


Hello! 
Kom precis hem från skolan. Eller skola och skola, vi slutade 12 typ, så fikade jag, Tova, Agge, Fiona, Fanny och en liten stund så va Felicia också med på Björns. Det är så sjuk mysigt att sitta på ett fik och plugga. Jag prövade ett nytt te, grönt te med smak av aprikos och persika. Det va inte så gott haha. :P 
Iallafall, nu sitter jag hemma i soffan med mammas padda och läser bloggar och så. 
Denna helgen ska jag bara vila och bli frisk. Har inte bokat in eller bestämt med någon någonting. Har läst nu massa huskurer som jag ska pröva haha, hoppas att det hjälper. 
Fast på söndag så ska jag färga håret, men det är inte så ansträngande så jag räknar in det som att vila. ;) 
Skriver senare, SEE YAH! 
 
 

HUSKUR: Halsont


Imed att jag har ont i halsen så tänkte jag tipsa om en bra sak ma kan göra. Du fyller 1/2 glas med ljummet vatten, häll i massa salt och sen gurgla ca 3 gånger i munnen. Saltet dödar alla bakterier och det kan hjälpa det att läka. Lycka till ni som har ont i halsen, haha. ;) 
 
 
 

Update


Hello. 
Ligger och kollar TV fortfarande, har käkat och så men ja, kommer nog ligga här hela kvällen. Fundera innan på om jag ska gå till skolan imorgon eller inte, men jag tror nog att jag drar dit ändå. 
Något jag alltid gör när jag är sjuk är att äta chillitabletter. Har hört att dem hjälper till så att man blir frisk snabbare. Haha hoppas att det stämmer nu också. :P 
SEE YAH!
Bild från igår.
 
 

Fitness motivation!


 
 
 
 
 
 
 

Sjuk...


Ligger i sängen och tittar på tv nu. Jag tror att jag är sjuk... :( Har jätteont i halsen. Så idag blir det ingen träning, ska bara viiiila. Skriver senare, SEE YAH!


Bakat bröd idag



Kvälls PW


Ligger i min underbara säng just nu, ska nog sova snart. Tanken var att jag skulle träna efter skolan men jag va så trött så jag cyklade hem istället. När jag kom hem så bakade jag ett nyttigt bröd. Bild kommer imorgon. :)
Sen så gick jag och Tova en liten PW, så mysigt och bara gå och snacka. :)
SEE YAH!


Dagens träning


Hejsan!
Idag så har jag varit på innebandy träning, det gick skit bra! Kul att spela och så. :) 

Sen när jag kom hem så kom jag på att idag är det dags att träna magen och rumpan... Så nu på 10 min så gjorde jag massa magövningar. Rumpan tar jag nog imorgon på gymmet, då ska jag ta ryggen och armarna också. Jag brukar köra förbränning nästan varje dag och sen varannan dag mage, rumpa, lår och varannan dag armar, axlar och rygg.
Imorgon är det innebandy igen och ett snabbt besök på gymmet. :) SEE YAH

 

Träääääning


Ska åka till innebandyn nu typ. Skriver ikväll, SEE YAH!


Har inget att skriva om...


Hello, sorry för låg uppdatering men jag har typ inget att skriva om idag... :S Kanske kommer upp ett inlägg senare men just nu så kommer jag inte på något. Sorry. 
Gammal bild. 
 
 

Bianca!


Om 2 veckor är du vår! <3 
 

Chill dag


Hello! 
Idag har jag haft en riktigt chill dag. När jag kom hem från gymmet så duschade jag, tog på mig slappekläder och sen kom kusinerna. Det va skoj och så, vid 6 så åkte dem. Sen så har jag bara städat rummet, småfixat lite och nu så kollar jag TV. 
Imorgon så efter skolan så sticker jag till gymmet och sen vet jag inte vad jag hittar på. 
SEE YAH! 
Saknar redan sommaren :( Speciellt när det blåser och regnar så mycket som det har gjort idag. 
 
 
 

My nails


Försökte göra fransk manikyr men det blev lite sisådär haha.


Går till gymmet idag


Ja nu är jag påväg till gymmet. Går dit för att jag hatar att cykla när det blåser. Skriver senare! SEE YAH


RSS 2.0