Planer inför morgondagen (so far)


 
 

Next up


Hello everyone! 
Har just druckit två koppar med te, kollat på den underbara klassikern föräldrarfällan och myst som bara den! Nu ska jag se på jakten på lycka ( Tova tvingar mig ) men jag tror nog den kan vara bra. :) Nu när jag ligger här så blir jag sjukt träningssugen så jag är lust att gå ut och jogga en runda... det är faktiskt bud på.. Aja får se hur jag gör med det. Hoppas alla har en trevlig kväll, SEE YAH! 
 

Nu: TE!


Hejsan! 
Idag så har det varit en superkul dag! 
Jag vaknade upp med mina gurls och sen så åkte vi och gick luciatåg vilket var superkul! :) Efter det så åt jag god sallad och sen så gick vi och shoppade lite! Superduper mysigt. Nu är jag hemma iaf och ska chilla! Jag ska göra mitt underbara te nu och sen så blir det nog filmmys! Imorgon blir det ÖVERPUL kalkonmiddag! MUMS MUSM! 
 
 

Vad jag köpte idag!


 
 

Hemma hos Fanny


Helloj, är hemma hos Fanny nu med Fiona Tova och Whilma. Ska på lucia grej imorgon men jag uppdaterar imorgon. Idag på gymmet så körde jag rumpa och armar, imorgon är det vilodag eller så kör jag på hemmaträning... Aja, SEE YAH! 





Fitness Motivation


 

Dagens quote




Dagens (korta) träning.


 

Underbaraste någonsin!


Jag har ju berättat hur mycket jag älskat mitt jordgubbste innan? När mamma köpte det så köpte hon ett annat också som hette någonting med berries. O M G så gott det smakar! Typ lite godissmak men ändå fräscht på något sätt! Nä nu har jag funnit min true soulmate. Love till det teet! SEE YAH! 
 
 

Förlåt!


Hejsan! 
Jag vet att jag inte har uppdaterat på några dagar men jag har haft fullt upp sen så behövde jag en paus får allting. Men nu så är jag fit for fight igen! :) Så det blir vanlig uppdatering men ska försöka klämma in liiite mer träning för jag tycker det är så kul! :) Men ja, hoppas ni inte slutat följa mig och mitt liv, SEE YAH! ;)
 
 

Min dag


Hejsan!
Idag så har jag chillat till max. Efter skolan va jag hemma hos Tova och chillade ( tova sov ) och sen stack jag hem och käkade lussebullar och drack te. Sen har jag julpyntat mitt rum och duschat. Så nu är jag redo för my bed. Somnade sent igår oxå så jag hoppas att det blir bättre idag. SEE YAH!
 
 

Fitness Motivation


 

Dagen


Hejsan! 
Sorry för att jag inte har uppdaterat idag men jag har inte orkat. Jag somna ganska sen igår, eller idag får man ju säga så vaknade jag ganska tidigt också. Sen så har jag haft en riktig mysdag! Till frukost blev det en misslyckad omelett, men den var god ändå. :) 
Sen så gorde matte, städade och fixade lite saker först, efter det så ringde jag hit Fiona och Tova så hade vi as mysigt med lite snack och sen lussebullsbak och te. De stack vid 19:30 tiden och då hoppade jag in i duschen. Nu ligger jag och kollar på tv, är sjukt trött så jag ska försöka somna tidigt idag så kan jag sova bort det sista av förkylningen också. :) 
SEE YAH! 
 

Vad jag har gjort hela kvällen!


Haha, asså jag är blåst ibland. Nu har jag i några timmar lärt mig hur man dansar single ladies dansen... men jag har bara lärt mig hur den går till refrängen sen kan jag inte mer, sjukt komplicerat men när man väl kan det så är det lätt. Tempot... shit vad fort det går, man hinner inte göra ena rörelsen från man ska ha gjort klart den andra rörelsen.. haha, men men det va sjukt kul! 
 
 

Yippi för snor!


Hejsan! 
Nu så är jag superglad för det känns ingenting i halsen längre. Nu på kvällen så har snoret runnit som värsta niagrafallet och det är ju asbra! För det betyder ju att nu rensas alla bakterier och alla rester från kriget i kroppen ut. Så nu kan man säga att jag är i slutet på denna sjuktiden. Men det blir ändå ingen träning imorgon och troligtvis inte på måndag. Men jag är ändå glad att det är påväg boooort. :) Hoppas alla har en trevlig kväll!
 
 
 
 

My nails


 

Wanties


 

Fitness Motivation


 

Nu


Just nu har jag precis städat mitt rum och lite så. Ska måla naglarna och kolla lite paradise hotel eller film nu hade jag tänkt. Idag blir det bara vila, vill försöka bli frisk tills på tisdag så jag kan va med på cirkelträningen. Men det känns definitivt bättre idag, yippi! :) 
Men jag uppdaterar nog ganska bra idag, SEE YAH! 
 
oldie

Gårdagen


Godmorgon eller vad man ska säga! 
Igår så stannade jag hemma från skolan och vilade för jag är sjuk. Sov ganska länge och sen på kvällen så stack jag och tjejrna och såg bio. Hungerspelen 2 var faktsikt sjukt bra, rekomenderar att ni kollar på den. ;) 
Sen så åkte jag hem och gick och la mig. Va en superkul dag förutom att jag är sjuk då, haha! SEE YAH!
 
 
 

Sjuk


God morgon. 
Ligger i sängen för som jag sa igår, så kommer jag förmodligen va sjuk idag och ja, tadaaa!
Så det blir ingen skola för mig och förmodligen ingen bio, skriver mer sen, SEE YAH! 

Teenager posts


 

Fredag imorgon


Hello! 
Imorgon är det freeeedaaag! 
Då står det på schemat att först gå i skolan och sen vet jag inte vad jag gör och sen på kvällen blir det bio med mina gurls. Vi ska se hungergames 2, jag ser framemot en trevlig, NYTTIG biostund. :) Uppdaterar senare, SEE YAH 
 
 

Både Bra och dålig dag!


Hejsan allihopa! Hoppas ni har en bra dag. 
Idag så har det varit en superbra dag och en superdålig dag. Mina dagar är alltid bra men det va vissa saker som utmärkte sig just idag! 
 Jag gymmade idag! Har inte gymmat på säkert 1 vecka så det var jätteroligt!
Jag har jätteont i mitt knä... :( Måste nog vila upp det i helgen.
Jag kommer bli sjuk typ imiorgon för jag har alltid en liten annorlunda känsla i halsen varje dag innan jag bli sjuk och nu har jag den känslan.. :( 
 
 Imorgon är det FREDAG!! 
 
SEE YAH! 
 
 
 

Mysigaste på länge!


 

Halloj


Hejsan! 
Idag efter skolan så åkte jag hem och sen har jag varit ute med Bianca sen dess. Vi gick och träffade Tova och så gick och vi babblade en massa, sååååå härligt. I slutet så sprang jag och Bianca lite intervaller bara för att jag skulle trötta ner henne haha. Men tyvärr så glömde jag att mitt knä inte är på topp så nu säger det ifrån med lite smärta men i take it like a man! 
Nu ska jag ta mig något och käka, är svin hungrig. Kvällen ser ut såhär: MYS!! 
SEE YAH! 
 
 

Dagen


Hejsan folket! 
Nu ligger jag nyduschad och fräsh i min säng och myser lite. Idag så var jag först och fixa syngrejen på bilskolan ( jag glömde leg igår.. haha ) och sen så hade jag konfa men gick efter 1 h och tog bussen till malmö. Jag Tova och Whilma gick på Petris öppethus. Skolan verkar superbra och mysig, synd att de inte har det programmet jag vill gå.. :( 
Aja nu ska jag mysa vidare, SEE YAH! 
Att bero på..ja ingenting, DET ÄR JU JUL SNART! :D Typ 35 dagar.. :O 
 
 

Abs


 

Träningsuppdatering


Hejsan! 
Ville bara köra en liten träninguppdatering. 
Nu på senare tid så har jag varit lite slarvig och lite omotiverad... Jag hatar att vara det för man har verkligen ingen lust och jag som annars älskar träning är detta sjukt hemskt.. :( 
Förra veckan så tränade jag lite sisådär, jag tränade mån, tis och ons sen så hoppade jag torsdag och sen tränade jag inte på hela helgen, nu idag så har jag ju inte kunnat och jag kommer inte hinna imorgon. Så man kan säga att jag har tagit en vecka ledigt från träningen, eller man kan ju inte kalla det ledigt för det är supertråkigt och jag är mer den typen som älskar att röra på mig och vara igång hela tiden så det är jättetrist... Men när jag väl vilar så vilar jag verkligen och återhämtar mig helt så jag kan va igång och köra på alla de dagar som jag tränar. 
Maten har jag också slarvat lite med, ätit massa onyttiga saker och stoppat i mig massa onödiga saker som inte kroppen mår så bra av, liksom slarvat mycket kan man säga. Det är svårt att vara noga med maten när man inte tränar för man känner att man tränar ju ändå inte så då kan jag lika gärna stoppa i mig detta... Men jag kör denna veckan som lite slappevecka och sen nästa vecka ska jag köra på igen. Längar supermycket, men jag ska ändå försöka träna denna veckan om jag blir bra men nästa vecka, då kör jag på allvar. Nu ska jag vilavilavilavilavila, SEE YAH! 
 
 

Update


Hejsan folket. 
Ligger med liniment och vetekudde på nacken i soffan, känner mig lite bättre nu. Knäet börjar också läka, såå skönt! Blir ingen träning på de närmaste dagarna tror jag. Ska vila ut till max så blir jag förhoppningsvis bra till helgen typ. Ska bara chilla hela kvällen och dricka några liter te. :) Hoppas ni har en superbra kväll, SEE YAH! 
 
 

Nackspärr


Hejsan! :( 
Sitter i skolan och har äntligen fått ipren. Fick nackspärr imorse när jag fucking borstade håret!!! 
Det blir bara värre och värre nu och jag har börjat böla av smärta... :( Så ja, ska hem sen och vila för det känns som att jag kommer att dö seriöst. Västa nackspärren i hela mitt liv. :( Men men, ska va glad att det bara är nackspärr och inte någon allvarlig sjukdom. SEE YAH! 
 

Planer för dagen.


Hejsna bloggen!
Idag så ska jag efter skolan gå till bilskolan och göra synprov inför moppen. Sen så ska jag nog gå till vårdcentralen och boka tid kanske, får se hur jag gör. Sen så ska jag hem och tvätta och vila. Skulle egenligen till innebandyn men det är nog bäst om jag vilar mitt knä och nu nackspärren. Ha det bra, SEE YAH! 
 

Kul dag!


Hejsan! 
Nu sitter jag på bussen påväg hem till Tova. :) Idag så stack jag till Malmö för att träffa Dani, vi gick och snackade lite sen så gick vi och åt på Raw food house. Det är bara nyttiga och bra saker där så det var supergott och mättande. Sen så stack vi till en julmässa och det var mysigt. Böjar längta lite till julen nu. :) Sen gick vi en sväng på Emporia och åt glass från glasfabriken, mycket mycket gott! :) Till slut tog vi tåget till triangeln och sen nu sitter jag på bussen hem. Har fast en övermysigt dag och nu är det att komma hem och förbereda mig inför skolan imorgon. Skriver senare, SEE YAH! 



Väntar på tåget


Hejsan! Har haft en övernajs dag med massa tårta och godsaker! Nu sitter jag och väntar på tåget till Malmö, sen ska jag direkt på bussen till Vellinge där the girls är. Ska ha en överfet kväll och sleepover med dem. Skriver imorgon, SEE YAH! 



I Landskrona!


Hejsan! Sorry för ingen uppdatering, har haft fullt upp. Efter skolan så stack jag, Fanny, Fiona och Tova in till stan och åt lunch på Jensens. Sen så köpte jag ett par vinterskor och ett par mjukis inneskor. Najs köp. 
Sen så köpte jag en muffin, trodde den skulle va godare än den va... :( Men men, nu är jag iaf i Landskrona :) 
SEE YAH! 



Piercing uppdatering:


Ja, har inte snackat om piercingen så mycket i bloggen på senare tid. Det var ju ca 2-3 veckor sedan jag tog den tror jag och den ser mycket bra ut. Den har läkt superfint hittentills ( peppar peppar ta i trä ) och jag är superglad! Den är lite röd och idag var den lite irriterad och gjorde lite ont men det är typ första gången. Så antagligen har jag gjort något rätt. Nu hoppas jag den fortsätter att läka så fint som den har gjort nu så jag kan byta piercing till jul någon gång. Ville bara köra en liten uppdatering kring det, SEE YAH! 
 
 

SORRY!


Hejsan alla ni! 
Är hemskt ledsen att jag inte har uppdaterat idag! 
Jag har helt enkelt inte haft tid och sen har ag inte tänkt på bloggen... Efter skolan gick jag och Tova till gymmet MEN såklart så glömde jag min ena sko hemma och Tova glömde sina byxor så det blev inget gym... men snacka om att vi fick ett gott skratt! 
Så vi gick hem till Tova och sen hem till Fanny så käka vi och sen stack vi till ProCivitas öppethus. Det var mycket mindre än vad jag hade förväntat mig men jag hade ändå inte tänkt att gå där. Jag ser faktiskt framemot att gå på St Petris öppethus på tisdag. 
Men ja, nu ligger jag här med te, ljus och liniment på knäet. Hoppas ni har en trevlig kväll, SEE YAH! 
 

Bad day.


Hejsan!
Är lite nedstämnd just nu.. Träningen gick inte alls bra, usch kan inte ens snacka om det så jag låter bli! 
Imorgon så kanske jag ska gymma och sen så ska jag och Fanny till Procivitas öppethus bara för att se lite sådär. Kommer förmodligen inte gå där men jag vill ändå gå dit och kolla läget liksom. :) 
Sen på fredag sticker jag till Landskrona. Men ja, uppdaterar imorgon, SEE YAH! 
 
 

Dagnes planer.


Hejsan allihopa! 
Sitter i soffan nu och är riktigt as trött! Vet inte vad jag ska ta mig till. Jag måste plugga lite spanska nu, har bedömning imorgon. 
Sen så ikväll så ska jag träna innebandy 19-21 tror jag. Är inte alls taggad på att röra mig men jag är sjukt taggad på att spela, hur nu det går ihop haha. 
Men ja, ska plugga lite nu, SEE YAH! 
En trötter Johanna.
 

Träningen igår.


Hejsan! 
Igår så gick jag först på H.I.T cirkelträning. Det var jätteskoj, men imed att det var första gången så körde jag inte lika hårt för att jag ville känna av hur mycket jag kunde och så. Men jag ångar faktiskt att jag inte körde hårdare för jag hade kunnat det. Men då vet jag hur jag ska göra nästa gång. Efter det så gick jag 25 min på rullbandet bara för att varva ner sådär. Sen så körde jag Body balance vilket va sååå härligt! Så skönt med utsträckning och avslappning, SEE YAH! 
 
 

Skriver imorgon!


Hejsan! 
Har precis duschat och så, ska kolla twd så jag skriver om träningen imorgon, SEE YAH! 
 
Jag bjuder på söta valpar.
 

Dagens planer!


Hejsan! 
Sitter i skola nu och har engelska. Efter skolan så sticker jag hem till Tova och är där tills cirkelträningen på gymmet börjar (18:00). Sen så efter det väntar jag i 40 min till Body Balance börjar. Så bli övernajs att köra cirkelträningen, är första gången så det ska bli suuuperkul! Sen ska det också bli skönt att sträcka ut kroppen och koppla av på bb. Hoppas alla har en trevlig dag, uppdaterar ikväll, SEE YAH! 
 
 

Christmas wish list so far


 

Tre störiga saker.


- Spilla te eller annan dricka när man går med glaset/muggen. 
- Få typ 1-2 poäng ifrån ett A. 
- Frysa. 
 

Promenad


Hejsan! 
Efter jag skrev det inlägget innan så gick jag ut med Bianca, sen så borstade jag henne ( hon fäller ) och nu ligger vi och myser i soffan. Jag planerar på att inte röra mig ur fläcken på några timmar så hoppas ni får en trevlig kväll. SEE YAH! 
 
Bilder från promenaden.
 

Home from school


Hejsan!
Ligger i sängen och kollar på tv/ är inne på datan/ dricker te, haha. Ganska mysigt, fick inte sovit så mycket inatt, tyvärr. Så jag bara kände att jag inte ska göra någonting idag, ingen träning, inget plugg, ingenting liksom. Bara ligga och mysa och vila ut. Ska förmodligen sova lite sen. Så uppdateringen kommer vara på topp! Hoppas jag iaf.. :) SEE YAH! 
 

Mina parfymer


Sen får vi hoppas att mina andra 2 perfymer kommer fram...

Standarfrulle.


 
Två nyttiga rågknäckebröd med majonäs och stegt ägg med salt och peppar på med te. 

Dröm


Hejsan. 
Något jag vill göra när jag fyllt 15 som jag förmodligen ska börja på är: POLEDANCE! 
Tycker det verkar så sjukt roligt och ovanligt! :) Tänk att bara kunna svänga sig upp på en lyktstolpe eller något, haha. 
Ska göra allt för att få göra det när jag fyllt år. SEE YAH! 
 

Arg Johanna!


Hejsan! 
Just nu känner jag för att skjuta någon.
Det visar sig att någon på min skola ( troligtvis i min klass ) har snott 2 perfymer av mig, en have fun och en vitcoria secret bombshell body mist inte en sån bodymist som alla har. En helt full tuggumiburk har också försvunnit... Känns VÄLDIGT tråkigt att man inte kan få ha sina saker ifred utan att någon ska ta dem... och NÄ jag har inte tappat eller råkat lämna dem hos någon för att jag använde nästan aldrig dem så de låg alltid i min väska är 100% säker... Plus så har jag letat överallt.
Ja, riktig tråkig avslutning på helgen. Visst tuggumina och have fun perfymen bryr jag mig inte så mycket om, men min vs perfym som jag köpte i Dubai som jag inte har sett någon annan ha bryr jag mig faktiskt om.
Så om du som har tagit dem läser detta så vill jag mycket gärna ha tillbaka dem. SEE YAH! 
 

Tabata


Hejsan! 
Idag på tabatan så gick det sjukt bra! Va superkul och jag belv riktigt trött och svettig! :) Skriver mer senare, SEE YAH! 
Tre bilder från idag på gymmet.
 

Now


Hejsan! 
Nu är jag hemma och har käkat, duschat och fixat mig. Vi ska snart åka till morfar och fira farsdag där. Ska bli mysigt, har inte träffat mormor och morfar på länge. :) 
När jag kommer hem så ska jag städa lite, fixa lite saker och sen ska jag mysa till max! Förmodligen sova lite också, är sjukt trött. Hoppas ni får en bra dag, SEE YAH! 
 
 

Snabbt morgoninlägg


Godmorgon! 
Vaknad hos Tova för ca 30 min sen, har precis käkat frukost. Ska dra till gymmet om ca 10 min. Ska gå på rulbandet lite sen så kör jag tabata. Skriver sen igen när jag kommer hem, SEE YAH! 
Hittade en bild på mig på Tovas data... wtf? Haha!

Tips: 10 Goda frukostar.


1. knäckebröd med stekt ägg, majonäs och te. 
2. Havregrynsgröt med frysta hallon och mjölk. 
3. A-fil med müsli och te. 
4. Knäckebröd med kokta ägg och kaviar med te till. 
5. Smoothie med lite havregryn i (mättar bättre) och te. 
6. Äggröra med lite bacon. 
7. Skinka och tomat omelett. 
8. Frukt, grovt bröd med tomat och skinka. 
9. Bananpannkakor med lite sylt och te.
10. Kvarg med frysta bär. 
 

Hos tova


Hejsan. 
Sitter hos Tova nu. Efter Fiona och Fanny åkte så gick vi en promenad med Bianca och sen så spelade vi. Nu så ska vi nog snart käka, börjar bli lite hungrig nu. :) Ikväll får vi se vad vi hittar på men imorgon så är det tabata som gäller, efter det blir det hem till morfar. Hoppas ni har en trevlig kväll, SEE YAH! 
 
oldie
 

LÄNKBYTE med nattstad.se/fannylarssons


 
Kör på ett länkbyte med my best friend Fanny! Sjukt bra och intressant blogg tycker jag faktiskt! Värt ett klick! ↑ 

Dagens tränng!


Kör ett snabbt inlägg igen. 
Idag så gick vi på body combat. Jag gav verligen allt, kämpade sjukt bra! Så jag är nöjd med passet, blev riktigt trött och mina muskler är helt slut. Imorgon är det nog vilodag så jag tar bara en liten promenad med hunden, sen på söndag är det tabata! Ska bli sjuuukt kul. :) 
 

ATM


Hejsan! 
Tänkte köra ett ATM inlägg! 
Just nu sitter jag, Tova, Fiona och Fanny i mitt rum och chillar. Ska ha en myyyysig sleepover nu så SEE YAH! 
 


Jag kastar mig utanför ramarna.


Hejsan! 
Jag har bestämt att jag ska utvidga mina gymkunaskaper liite till. Så jag har bokat 3 pass idag! 
För så imorgon så ska jag på Body combat, men det har jag ju gått på innan.. 
Sen så har jag bokat tabata! 30 min intensiv intervallträning, låter skitkul. På tisdag så ska jag gå på H.I.T cirkelträning, tycker det också ska bli skitkul! :) 
Sen så ska jag boka ett spinningpass för det verkar också suuuperkul och jobbigt. Ska bli överkul att pröva alla nya pass! :D Hoppas ni har en bra kväll, SEE YAH! 
 
 
 
 

LOVELY DAY


Hejsan! 
Är hemma från gymmet nu. Så sjukt härlig dag det har varit! Allt inblandat liksom...drama, glädje, tårar, svett, lycka och kärlek. Va ÖVERNAJS att träffa Dani, min älskade syster. <3 Vi håller på att planera ett mord, haha! ;)
Gymmet va också härligt, så underbart att va där med Fanny, så sjukt underbara vissa människor kan va. <3 Sen så träffade jag hela byn där typ, haha. Väldigt många vänner va där och superkul att snacka med folk man inte pratat på ett tag med. :) 
Ja, en allämt härlig och bra dag! 
 
 

Gymmet


Är på gymmet nu. Väntar på att Fanny ska komma men ska börja byta om nu. Hoppas alla har en bra eftermiddag, SEE YAH! 


Hos tandläkaren


Hejsan! Sitter nu och väntar på att Dani ska bli klar hos tandläkaren. Sen så ska vi...jag vet inte riktigt men vi hittar på något. :) 
Har fixat moppesaken nu, ska hem och ansöka körkortstillstånd nu och sen är det typ bara att boka kurser sen. Ha det bra, SEE YAH! 




Morgondagen


Tänkte skriva vad som händer imorgon! 
Efter jag slutar skolan så ska jag möta mamma på bilskolan, vi ska boka moppekurs till i vinter. Efter det ska jag möta Dani så ska vi snacka och ha skoj, saknar verkligen henne! Sen så blir det gymmet, har inte gymmat på hela veckan, jag har bara gått på pass så imorgon ska jag nog köra cardio och abs. Uppdaterar så mycket jag kan imorgon, SEE YAH & GODNATT!
 
 

Bra träning idag.


Hejsan! 
Idag så var det innebandyträning på schemat. Det va riktigt härligt och underbart att lira, älskar innebandy! 
Nu så har jag precis käkat lite nudlar och ska snart gå och nanna. Hopppas alla har haft en bra kväll, SEE YAH! 
Bjuder på en bild från i sommras.
 
 
 
 
 
 
 
 

HJÄLP!


Vilken av dessa tre kläningarna är snyggast? Jag vet inte alls vilken/vilka jag ska välja... Det är till nyår så jag har ganska lång tid kvar att bestämma mig på, men man vill ju va ute i god tid. Så lämna gärna en kommentar om vilka 2 som är snyggast. :) SEE YAH 
 
 
 
 
 

Fitness Motivation


 
 
 
 

Trött!


Hejsan folket. 
Kom precis hem nu, såg klart the heat som jag kollade på i skolan idag. Är så sjukt trött och slö nu... Hoppas att det går över snart för jag har träning ikväll. Är inte alls taggade men jag tycker det ska bli kul att spela. Hoppas att ni har det gött, SEE YAH! 
 
 

Hellojsan!


Hej! 
Idag så har jag varit på konfa och gymmet och så, allt har rullat på som vanligt. Imorgon ska jag på innebandy träning så inget gym för mig... Men på torsdag så ska jag till gymmmet! WIHO!  ;) 
Nu ska jag kolla det nya avsnittet av TWD, SEE YAH! 
 
 

Dagens planer


Hejsan! 
Idag efter skolan ska jag gå och sätta mig på ett fik och plugga det sista. Sen så ska jag gå till konfan och vara där i ca 2,5 h. Efter det ska gå på Body Balance. Det är streching och uttänjning av kroppen plus lite avslappning. Det är supermysigt och bra för min stela kropp! 
SEE YAH! 
 
 

Fitness Motivation


 
 
 
 

Förlåt


Hejsan! 
Jag är hemskt ledsen för den låga uppdateringen... Jag har helt glömt bort bloggen plus så har jag inte haft så mycket tid. 
Efter skolan idag så stack jag och Fiona hem med Tova och bara gjorde skolarbete. Jag hann klart med min engelska historia, matte och filmen. Så nu känns det riktigt skönt. 
Efter det så va det innebandy träning. Va kul men jag fick lite ont i piercingen... den har varit lite röd och irriterad så nu när jag duschade så tvättade jag den noga plus så tog jag två olika spayer som också rengör. Men ja, får bara va extra noggran och hålla tummarna på att den läker fint. 
Nu så trodde jag att det va nya avsnitt med Snooki & jWOWW, meeeen såklart inte... Ska kolla om det nya twd avsnittet har kommit ut, SEE YAH! 
 
 

Fitness Motivation


 
 
 
 
 
 
 

Träningstips


En blåsig, regning och dyster dag kanske det inte är så kul att gå ut på en pw, jogga eller inte ens gå ut från huset... Då kan ni gå in på youtube och prenumerera på blogilates och XHITdaily så gör några sånna videor. Det är kroppviktsövningar ( man gör styrketräning med vikten av sin kropp) och det är superbra! Rekomenderar det starkt att ni gör det.
Det är ju viktigt att variera träningen, så detta är perfekt sätt att göra det på. 
 
 

Usch och pi.


Hello folket! 
I min myshet låg jag där i sängen och mös med tv:n nääär jag kom på att jag har en engelskuppsatas att göra... :( 
Så ja, får väl sätta igång då med den. Ska först gå ner och ta en kopp te. Hoppas ni har en underbar kväll, SEE YAH! 
 
Oldie
 

Kallt


Hejsan. 
Är klar med cupn nu, r.i.p laget, kommer sakna er. 
Nu sitter jag i bilen och fryser ihjäl, ska hem och duscha och dricka te! Älskar mitt te. Sen så får jag se vad jag gör ikväll, är sjukt trött efter cupen så jag kanske tar en till chilldag. Skriver senare, SEE YAH



Cup


Hejsan.
Jag är så sjukt trött, va seriöst nära på att bara skita i cupen och somna om, MEN det ska jag inte göra! Har käkat frukost och nu ska jag fixa mig och sen sticker jag. Det är ingen i huset vakna, till och med Bianca som sover på soffan sket i att jag hade mat och somnade om. SEE YAH

November


 
 
 
 

Alla helgon - Limhamn


Idag är det alla helgon. Passa på att besök kyrkogården och skänk en tanke till era nära och kära som tyvärr inte är med oss idag. SEE YAH 





Slöööö


Hej på er! 
Ligger nere i soffan och väntar på... Ja... Jag vet inte riktigt. Idag så har jag hjälpt mamma ute i garaget och sen har jag spelat och chillat runt, så skönt att inte behöva stressa med något. 
Måste skriva på min engelska historia idag. Men det är de ända "måste" jag har. Sen imorgon är det cup och efter det ska jag fixa arbeten hos Tova. Skriver mer sen, SEE YAH! 




Have a nice morning


Godmorgon! 
Vaknade för 30 min sen, har legat och läst sen dess. Så mysigt och boken är fett bra. Ska kolla ett TWD avsnitt innan jag gå och käkar frukost. Blir nog mysmys dag idag, SEE YAH!
 
 

Godnatt!


 

Läsa


Hello. 
Har kollat på twd och druckit te nu, ska fasktiskt försöka läsa lite nu innan jag ska gå och lägga mig. Kanske tar en kopp te till, får se hur jag gör men uppdaterar inte mer idag. Imorgon så ska jag göra lite arbeten med Tova och sen ska jag slappa bara för på söndag är det cup. Men jag skriver mer imorgon, SEE YAH!
 
 
 

Ravenswood


Hejsan sötisar! 
Ligger och kollar på Ravenswood, det är ju typ den "nya säsongen av pll" det handlar inte om Aria, Spencer, Emily och Hanna utan andra men de verkar skitbra. :) 
Ska kolla klart på andra avsnittet och sen ska jag gå ner och fixa te och kolla på twd. Blir en riktigt myskväll, är så sjukt trött efter promenaden plus så käkade vi pizza precis typ så jag är lite slö. Kommer uppdatera igen senare, SEE YAH! 
 
 
 

Lazy time!


God eftermiddag! 
Ligger på soffan nu, är sjuuukt trött! Jag va precis ute med Bianca och gick långrunda, det regnade ganska mycket så det va inte så mysigt faktiskt...
Nu ska jag städa och duscha sen ska jag antingen spela eller kolla på twd, men jag ska iallafall inte röra mig på minst 3 timmar! Uppdaterar senare, SEE YAH! 
Lite lazyquotes på det. ;)
 
 
 
 
 

Gymmet


Hello.
Är på gymmet nu, har varit här sen typ 09:30 men är klar nu. Jag och Tova ska hem till henne och göra skolarbete nu sen ska jag hem och städa och lite så, skriver senare, SEE YAH! 



RSS 2.0