Dagens träning!


Hejsan allihopa! Idag så gick jag på IndorWalking för fösta gången och jag tyckte det va as kul! Man ska verkligen gå på det om man älskar att svettas och köra slut på sig. Va verkligen riktigt najs så det ska jag verkligen gå på mer framöver. Imorgon blir det vanligt gym, ska köra kondition och armar. SEE YAH! 
 

Motivation





Tomorrow's workout


Imorgon blir det först att köra slut på rumpan ute i gymmet och efter det ska jag på indorwalking! :) ( crosstrainer i 45 min) 
Ska bli NAJS och jag känner att jag är i en liten träningsbubbla just nu då jag tycker all träning är helt underbart. Men ja, ska bli suuuperkul! SEE YAH!




Flitig


Hola! 
Sitter helt as trött i sängen och kollar på pH just nu. Har precis suttit i flera timmar med skolarbeten och jag hann med 2 skolarbeten och sen läste jag ett kapitel i moppeboken. Känns bra! Vilodagar blir skoldagar oftast, haha. 
Nu ska jag kolla klart och sen duscha, SEE YAH!



Vilodag


Godmorgon! 
Sitter i bilen påväg till skolan nu och tänkte skriva ett snabbt inägg. Igår så hann jag inte skriva något för att jag somna direkt när jag kom hem. Men cx och bb va kul. Alltid överkul att träna. :) 
Sen när jag kom hem så åt jag, duschade och sen somna jag. Va övertrött, är det nu också men aja, ska försöka klara igenom dagen idag haha. Efter skolan så ska jag hem och plugga, har typ 4 olika saker jag måste göra. :( Tur det är restday idag, haha. 
Skriver när jag kommer hem, SEE YAH! 




Hemma hos Tova


Hola, sitter hemma hos Tova nu. Ska va här ett tag sen ska jag på CX och sen ska jag på Bodybalance med Fioan, skoj skoj! SEE YAH!



I skolan


Sitter i skolan nu. Efter skolan ska jag plugga/ chilla hemma hos Tova sen så ska jag på CX och BB. Taggad as fuck! :D Har träningsverk i innerlåren, lite härligt om jag får erkänna. Jag är sjukt glad att jag stretchade så mycket igår, känns as najs!



Next up: plugg.


Nu har jag löst klart ännu ett kapitel i moppeboken, känns faktiskt bra, tror jag kommer klara det superbra! 
Nu ska jag sätta på musik och plugga lite skolarbeten. Ska skriva klart en eng uppgift samt skriva massa fakta om Thailand. Kommer inte orka med både så det blir nog Thailand... Aja Skitsamma SEE YAH! 




Gymmet


Hejsan! 
Sitter i bilen påväg hem nu efter gymmet. Såå härligt det var att gymma! Jag tog det ganska lugnt och körde: 
- 10 min PW.
- 10 min lugn joggning.
Innerlår maskin 3x 25 + 1-2 min hållning 45 kg. 
En bild från skolan idag. 


I väntrummet...


Sitter och väntar på att jag ska få komma in till tandläkaren... Är sjukt nervös för att jag har tandläkarskräck, sån tur han jag Markus med mig som mentalt stöd. SEE YAH 


 

Dagens planer


Godmorgon! 
Dagens planer är att jag ska till bilskolan efter skolan, efter det ska jag till tandläkaren ( :( ) och efter det ska jag gymma ( :D ). SEE YAH! 
 

Tre fitness


 
 
 

The quote of the day




idag?


Hello! 
Till frukost så blev det havregrynsgröt med äpplemos,kanel och hallon. Gott som valigt. Ja, vad ska jag göra idag? Jo imed att jag inte har något liv så ska jag sitta och läsa ut hela moppeboken så att jag kan ta mitt körkot och inte vara som fast på en jävla öde ö här hemma. Det, det är vad jag ska göra idag. 
 
 

Godmorgon!


Vakna precis, ligger och vaknar till nere i köket men ska göra en nyttig go frukost nu hade jag tänkt. SEE YAH!
En söt bild på min älskling som jag tog igår. 




Träningsfrågor!


Hur många gånger tränar du i veckan? Jag tränar ca 4 gånger i veckan. 

Var tränar du? På gym och ibland hemma.

Hur tränar du helst konditionen? Jag springer helst men crosstrainer är också helt ok. 

Vilka muskler är roligast att träna? Magen och rumpan.

Vilka muskler är jobbigast att träna? Ehh.. typ armar, bröst & axlar. Är inte så jättekunning på den fronten. 

Äter/dricker du extra proterin efter ditt träningspass? Händer ibland men oftast nej. 

Hur lång har du sprungit som längst? hmm.. vad jag vet så 8 km. 

Hur blir du motiverad till att träna? Jag tänker typ på hur kul det är och när jag kollar på inspirerande bilder typ haha. 

Hur lång tid tar det för dig ett normalt träningspass? Normalt ca 1,5 - 2h 

Varför tränar du? För att jag älskar hur jag känner att min kropp mår bra. Älskar att inte behöva tänka på något när jag tränar. Älskar att känna mig stark både inombords och utåt. Älskar att sysselsätta mig så. Älskar att svettas på det sättet. Älskar känslan efteråt. Älskar endorfinerna som rusar genom kroppen. Älskar hur det gör mig glad. 

 
 

Kollar film


Kollar film och väntar på att maten ska bli klar. Dem gör sushi men tycker inte det är gott så jag får kycklingspett istället. :) 
Sen blir det mys hela kvällen, SEE YAH! 



Tips!


Om ni vill starta dagen på bästa möjliga sätt och hålla er pigga hela dagen så börja dagen med en smoothie! Det räcker med lite hallon, blåbär, banan och mjölk. Suuuper gott, hälsosamt och uppfriskande! Massa c vitaminer i frukt och bär så det är superbra för kroppen!:) SEE YAH! 
 

Iphone 5s


Hejsan! 
Tänkte skriva kort om vad jag tycker om iphone 5s som jag har. Jag tycker den är bra! Allting går så fort, mycket fortare än min gamla iphone 4. Sen så är den snygg med guld färgen. Det är inte så jättestor skillnad för det är ju samma innehåll och så. Kameran är underbar dock! :) Jag älskar den, mucho good. haha! 
 

Träning: Börja lugnt!


Hejsan! 
Slänger in ett träningsinlägg! 
Detta är en sjukt viktigt sak och är ganska självklart för vissa men inte alla. När man ska börja träna efter varit sjuk eller ska börja träna för första gången eller ja, vad som helst, då är det sjukt viktigt att inte börja alldeles för hårt för det mår inte kroppen bra av. Det blir liksom som en chock och b.la immunförsvaret försämras under den tiden, vilket gör att du kan bli sjuk lättare. Även fast du är jättemotiverad så är det viktigt att du börjar kanske 1-2 gånger i veckan sen ökar du efter det. Saken är att du måste låta kroppen vänja sig och hinna återhämta sig. Jag har inte tränat på ett tag och jag kommer gå på för fort om jag kör på varje dag, därför jag skriver lugna pass för att då bara jag kanske går och springer, inget mer just för att kroppen ska kunna återhämta sig. Lycka till, SEE YAH! 
 
 

Träningen nästa vecka


 

Myskväll


Hejsan! 
Ligger i min säng och myyyyser! Så sjukt skönt att pusta ut efter några dagar i skolan. Har sovit en stund, fixat med min nya iPhone och nu kollar jag film och serier. :) Ikväll är tankenatt jag ska vila till Max så att jag bli 100% frisk. Plus så är jag sjukt trött, haha. På måndag så börjar mitt älskade träningsliv igen. Längtar! SEE YAH!




WANTIES!


Hejsan! 
Tips på sjukt snygga löparbyxor/träningsbyxor är dessa underbara byxorna från Gina Tricot med trycket work out på. Så sjukt fina och jag vill lugnt ha dem! Kostar 300 kr. 
 
 

Vad jag ska få imorgon?


 

Today


Hejsan! Idag har varit en helt vanlig skoldag. Efter skolan så stack jag hem och nu kollar jag film med mauud. Längtar så sjukt mkt tills jag får träna igen. Taggad som in i! Ska köpa nytt träningslinne i helgen och ja, Life´s on topp! SEE YAH! 



Sjukuppdatering.


Hejsan. 
Hoppas att jag blir frisk snart, vill verkligen komma tillbaka till mitt liv... Alla glömmer ju bort en när man bara ligger hemma, men men det får ta den tid det behöver så får jag komma tillbaka och jobba mig upp igen sen. Idag ska jag skriva klart min eng uppgift och råplugga på  svenskan. Men ja, förmodligen kanske jag kan börja träna lite smått på måndag om jag blir frisk nu snart. Det är bara en blåsa i halsen och lite snorig kvar, hostan och allt andra har typ gått över. Så det är najs! HA DE, SEE YAH! 
Nu: Ut med denna älsklingen.
 

dagen.


Hejsan! 
Mår mycket bättre idag, mycket piggare och så! Nu är det typ bara hostan och näsan som är problemet men annars så är allt najs! 
Stannade hemma från skolan idag och kommer förmodligen göra det img oxå. Måste verkligen vila upp mig... Ska nog vänta med att träna tills på måndag om jag blir frisk nu inom snarast. Men jag hoppas på det. Jag har gjort mycket nytta idag oxå, skrivit på en eng uppgift, pluggat lite, gjort massa hushållsarbeten OCH läst ut en bok! :) Najsnajs! SEE YAH! 
 
 

Inte så mycket träning.


Nu när jag är sjuk så blir det inte så mycket träningsinlägg, tycker det är kasst och jag ska föröska ändra på det. 
Sjukuppdatering: Febern har lagt sig lite, halsen är lite sämre, allt annat är desamma. SEE YAH. 
 

Kan inte sova.


Hello... 
Ligger i sängen och försöker sova men min hals, näsa och lite annat stoppar mig... Tror att jag kommer få öroninflamation oxå för den delen... Usch det suger verkligen att vara sjuk... Men jag ska vara glad att det inte är något mkt värre. Ska försöka sova nån timme till sen så ska jag äta någon god frukost har jag bestämt mig för. SEE YAH! 



Sjuk...igen...


hejsan! 
Ligger i sängen och känner att jag ska dö typ... Mitt huvud känns som att det ska sprängas, min kropp växlar från att frysa till att kokas, ont i halsen, snuvig och hostar... plus så har jag ingen ork i kroppen... Inte kul. Jag som hade så feta planer för ikväll... :( Skit oxå. see yah.
Tur jag har min älskling som vaktar mig.
 

The quote of the day.


 
 

Dagens frulle!


Knäckebröd med majonäs och stekta ägg. Vitamindricka och smoothie.
 

BE HAPPY!


Något jag har fått lära mig den senaste tiden är att ibland så måste man bara släppa det man är sur/ledsen/arg över och bara vara glad! Ibland så är det så att man överreagerar fast man inte tycker det... Så alla ni där ute som känner sig lite deppiga - släpp det, va glad och tänk på allt som du älskar. Puss 
 

Hade glömt!


Hejsan! 
Sitter och halvsover i sängen just nu... Imed att jag inte har tränat på länge så tror jag kroppen blir ganska chockad nu när jag träna idag.
Men ja, jag tränade( :D ). Så sjukt najs det var att träna, hade verkligen glömt hur awesome det är. Jag körde först Bodypump ( styrketräning typ ) och sen gick jag ut och sprang lite med mina nya skor. Sååå najs det var! Är riktigt nöjd. Känner att jag kommer somna gott ikväll haha. Nu ska jag kolla ph, SEE YAH! 
 

Gymmet idag.


Godmorgon! 
Är så sjukt taggad på att gymma idag! Kommer säkert bli så att när jag väl kommer dit så vet jag ej vad jag ska göra, haha. Men men ska försöka planera lite vad jag ska göra innan. 
Nu ska jag äta och dricka upp min frukost, SEE YAH! 
Dagens frulle.
 havregrynsgröt, smoothie, te, vitamindricka.

Skönt!


Hejsan! 
Har äntligen gjort klar matten som jag låg lite efter i, man känner sig så himla glad då, haha.
Nu ska jag nog kolla på film eller något och fixa te och lite frysta vindruvor eller något. Med andra ord - MYYYYYYYS!
Imorgon är det gymmet ( :D ) och jag inviger mina nya skor, SEE YAH
 
 

Quote of the day.


 

Dagens frulle!


Två stekta ägg på majomäs och knäckebröd. Med te och vitamindricka.
Starta dagen på bästa möjliga sätt! 
 

Quote of the day.


 

wtf


 

Mys med mammi + NIKE FREE RUN!


Hejsan! 
Gick till byn innan idag och va lite med Fanny, mysigt var det. :) Känns som att jag varit borta från världen i typ 3 månader, haha. 
Sen så åkte jag och mamma till emporia för att köpa nya skor till mig och det gjorde vi. Ett par fina typ skrikgula nike free run 5.0! :) Är så sjuuukt nöjd. Sen gick vi och käka på vapiano och det va sjukt gott. Så denna dagen har varit lyckad! Nu kan jag somna ikväll med ett léende på läpparna! SEE YAH!
 

Skulle varit najs!


Hejsan! 
Satt och tänkte lite precis och vet ni vad som skulle varit så sjukt najs just nu? Bara flytta till något varmt land, skita i kalla tråkiga Sverige och bara flytta. Tänk så najs det hade varit... Typ till ett land där det är varmt året om. 
 

Idag och onsdag.


Helloj allihopa! 
På onsdag så ska jag träna för andra gången detta året! Så najs det ska bli. Det ska bli så skönt att börja gymma igen, awesome! Det är sant som alla fitnessinstagrammare säger, workout is therapy. Så alla som känner sig lite deppiga, TRÄNA.
Sen så idag så ska jag åka till emporia och köpa nya löparskor och jag hoppas att jag får med mig ett par nike free run hem. ;) 
Nu ska jag kolla lite film, SEE YAH! 
 
 
 
 
 

Måndagsfrulle


Härlig uppfriskande smoothie med b.la. björnbär, gojjibär, blåbär och hallon med en stor kopp grönt te! 

Dagens quote




Fixat rummet.


 

Saker som gör mig glad.


- Träning.
- Mat. 
- Familjen. 
- Resa. 
- Göra något bra för en annan person. 
- Duscha..? Haha
- Få komplimanger. 
- Städa. :S
- Te. 
- Ha träningsvärk. 
- Få pengar. 
- Få reda på att jag har gjort någonting bra. 
- Uppnå ett mål.
- Vara med vänner.
Finns såklart mer.
 

Sjukt bra serie!


Jag har börjat kolla på en ny serie som heter orange is the new black och den är sjuuukt bra! Så ett tips till alla alla därute är att ni helt klart ska kolla på den serien. Första avsnittet är lite tråkig men alla andra avsnitt är asbra! :)  SEE YAH 
 

Godmorgon!


Hello allihopa! 
Har precis käkat frukost, standardfrullen havregrynsgröt med lite äppelmos. Så gott, enkelt och nyttigt också. Nu ska jag återgå till mitt rum och fortsätta möbler om... SEE YAH soon. 




Dagens quote.


 

Nyttig frukost!


 

Min tanke om bloggen.


Hejsan! 
Jag kände att jag ska börja blogga nu igen för att jag kände att det va på tiden, plus så har ganska många frågat när jag börjar blogga och så. Så nu kör jag på. 
Min tanke är att jag ska försöka göra om bloggen lite. Den ska bestå lite mer av träning och hälsa och lite mindre "vardagsblogg" eller vad man ska säga, inte så mycket " Detta har jag gjort idag... " och sånt om ni förstår. :) 
Hoppas att det blir bra och att inte ni blev allt för besvikna, haha ;) 
 
 

Tips: Nyttigt fredagsmys!


Hola! 
Ett tips på ett gott och nyttigt "snack" som smakar typ som piggelinglass är frysta vindruvor! Smakar supergott och är mycket nyttigare och godare än godis. :) 
 
 
 
 

Quote of the day




Hänt sedan sist?


- Jag har slutat skolan och börjat skolan igen (lov). Har haft ett najs lov.
- Jag köpte en ny nalevpiercing som var skitfin.. meeen har tappat bort den. 
- Jag har blivit sjuk nu. 
- Jag har firat jul med familjen och nyår med kompisarna. 
- Jag har hälsat på syrrorna. 
- Jag myst med vännerna mycket. 
- Jag överraskade en kompis med en dag på stan, avslutades med resturangbesök. Den bästa dagen på hela lovet. 
- Jag har spenderat ca 2000 kr på 3 veckor... 
SEE YAH! 
 
 
R.I.P

Nyårslöften.


 

HELLOJ IGEN!


 

RSS 2.0