Myyss mode on


Hejsan folket! Hoppas alla mår bra! 
Vi är hemma nu hos Fanny, ska sitta och ha lite deep talk här nu så SEE YAH! 


SORRY!


Hejsan, godmorgon och god eftermiddag! 
Sorry för den låga uppdateringen, Tova och jag har suttit och spelat MW3 heeela dagen så det har inte varit något att skriva om... 
Är hemma hos tova nu iallafall, ska snart sticka till gymmet. Efter det så ska vi möta upp fanny och käka kebabulle, fett gott! 
Sen så sover vi hos Fanny, lovar att uppdatera senare idag, SEE YAH! 
 
 

Dagens tre


 
 
 

Lektion i black ops 2


Hej! 
Sitter hemma hos mig med tova... Jag lär henne att spela black ops 2, går ganska bra. Värsta gamertjejen här, SEE YAH! 
 

Min navelpiercing


 

Goooooood morgon!


Godmorgon! Hoppas alla mår överbra!
Jag mår superbra, det gick jättebra att sova och så, piercingen ser bra ut och så, ber för att den ska läka fint och så. 
Idag är det ganska soligt men det blåser som in i... Så synd att blåsten ska förstöra dagen. Men jag kanske ska in och träffa Tova senare, i eftermiddag så ska jag gå långrunda med Bianca. Blir ingen träning idag, vågar inte det haha, jag ska pröva träna imorgon. 
Annars blir det en riktigt mys och chilldag för mig, SEE YAH! 



Mysfrukt & myste


 

Mys


Hejsan sötisar, hoppas ni har det bra!
Jag ligger här i min säng och myser med mitt doftljus som jag köpte på ullared, haha. Totally my new best friend! 
Har kollat ett twd avsnitt och sen käkat middag, ska antingen spela lite nu, är sjukt sugen. Ikväll blir det te, banan och äpplebitar till twd! SEE YAH! 
Köpte en ny bok idag, ska faktiskt försöka att läsa lite sen också. 
 

Navelpiercing


Hejsan! 
Har precis varit och tagit min navelpiercing! Jag valde en blå sten i smycket som jag ska ha i 8 veckor nu. Jag kan säga så att jag tyckte inte alls det gjorde ont, vet inte om det är något fel på min känsel eller något men jag kände typ ingenting.. :S Men ja, Nu ligger jag och ska kolla The walking dead, ska fixa lite te och ha en riktig myskväll! :) 
Jag lovar att lägga ut bild antingen idag eller imorgon, SEE YAH! 
 
 
Exakt en sån har jag i nu. 

Dagens träning!!


Hejsan allihopa! 
Tänkte berätta vad jag gjorde idag på gymmet. 
Först gick jag i 20 min, sen cyklade jag i 10 min. Efter det gick jag och gjorde abs övningar i ca 15 min, som slut så gick jag 10 min och joggade efter det 3 km och sen gick jag i 10 min igen. Jag körde på bra, riktigt nöjd med passet. Eller jag har aldrig ångat ett workout, det enda jag har ångat är typ att jag inte körde hårdare, men idag blev jag nöjd och glad. 
Nu har jag käkat och duschat, ska snart sticka in till malmö och ta navelpiercingen. Uppdaterar såfort jag är hemma, SEE YAH! 
 
 

Godmorgon


Godmorgon folket! Hoppas ni har det bra. 
Jag vaknade typ för 15 min sen, har legat och varit inne på datan lite och så. Ska ner och käka frukost nu och sen fixa mig för jag drar till gymmet runt halv tio. Sen halv tre ska jag ju ta navelpiercing, fick lite kalla fötter innan men det har gått över. Efter det så ska jag till bilskolan och boka kurser. That´s my day! Upptaderar så mycket jag kan, SEE YAH! 
 
 

Vad jag köpte på Ullared!


 
Hejsan! 
Tänkte lägga upp bild på vad jag köpte på Ullared, det va inte så mycket så jag kör på bilder istället för video. Men ja, detta köpte jag: 
 
 
 
- Tuggumi.
- Doftljus. 
- Escada perfym. 
- Loreal makeup remover. 
- Volume million lashes excess.  
- Maxfaktor facefinity. 
-  2 Nivea refining peel off mask. 
-  3 Protein bars chocolate. 
-  2 Protein bars cookies and cream.
- Tröja.
- Trosor. 
SEE YAH! 
 
 

Påväg hem


Hejsan! Är påväg nu med bussen från Ullared. Bussen gungar ganska mycket pga stormen men det kommer nog gå bra. Skriver när jg kommer hem, SEE YAH! 

Fitness motivation


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Teenager posts


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uppe tidigt idag


God morgon folket! 
har egentligen ställt klockan på 07:15 men jag vaknade 06:30 helt pigg så jag kör på det, haha. Idag ska jag till Ullared. Jag försökte fixa och planera så mycket som möjligt igår så jag slapp göra det idag. Så nu ska jag bara göra klart min pastasallad och sen äta frukost och fixa mig. Jag uppdaterar nog på bussen men SEE YAH sålänge! 
 

Bokat tid nu.


Hejsan! 
Idag så bokade jag till till piercaren. Så på tisdag så smäller det! Ska bli skitkul, är faktiskt inte nervös, tycker mer det ska bli kul. :) 
Nu så har jag gjort matsäck till Ullared imorgon. Ska åka dit med Fanny och Whilma, ska bli superkul. Nu så ska jag sätta mig och spela Bo2 och MW3. Så sjuuuukt längesedan det va jag spela! Det är as kul så jag fattar inte riktigt varför jag slutade, haha. Men ja, SEE YAH sålänge! 
 
 

Snart gudstjänst nummer 2.


Hellojsan. 
Är hemma med Fanny nu, vi har varit på den första gudstjänsten nu och ska snart gå på den andra. Vi har käkat kanelbullar och myst så vi är sjukt taggade nu haha, aa fast nää. Men iallafall, puss sålänge! SEE YAH! 
 
 
 

Glöm inte ställa om klockan!


Godmorgon! 
Idag så ska jag ju på gudstjänst, så jag ställde klockan på 8:30. Så när jag vaknade imorse och kollade på klockan på mitt nattduksbord så är den 09:10 och jag får lite panik och jag blir as arg på min mobil att den inte ringde när jag ställde tiden. Men så när jag rusar ner och kollar på mobilden samtidigt så fattar jag ju att klockan inte va så mycket haha. Så glöm inte ställa om era analoga klockor, SEE YAH! 
 
 

Godnatt


Hejsan! 
Ville bara säga godnatt men passar på att skriva om vad jag ska göra imorgon.
Imorgon så ska jag upp tidigt för jag måste gå på gudstjänst. Sen efter den ( slutar 11 ) så ska jag och fanny hem till mig och chilla till typ 17 så ska vi gå på en annan gudstjänst. Så uppdateringen kommer nog inte vara den bästa men jag ska försöka, puss & SEE YAH! 
 
 

Promenad med prinsessan





Trött tjej här!


Hello! 
Just nu är jag så sjukt sjuuukt trött. Imorse efter jag hade skrivit det inlägget så gick jag in till vellinge och tränade med Dani, det va sjukt bra träning och jag kan garantera att jag kommer ha träningsvärk imorgon. Vi hade ett step up pass ( vet inte riktigt om det heter så ) så gick upp och ner från sånna step up saker i ca 40 min. Sen så gjorde vi squats och abs övningar och sånt, sjukt jobbigt. Efter det så strechade vi, sen så gick Dani med en bit på vägen hem. Iallafall så har jag käkat och duschat och så nu, så nu ligger jag och myser i sängen. Ska upp snart och gå ut med Bianca en liten runda. Uppdaterar sen ikväll, SEE YAH! 
 
Vet inte vad de heter men såhär ser de ut. 
 
 
 

Befor i die!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Godmorgon


Godmorgon folket! Hoppas ni mår bra. Jag vaknade vid 9 tiden och så har jag bara chillat och ätit frukost fram tills nu. Ska klä på mig och gå in till byn där jag ska träna med Dani och sen så ska jag gå hem igen. Ikväll ska jag inte göra något speciellt, ska typ planera lite saker och kanske försöka boka till till piercaren. Men annars så kommer det ändå vara en ganska lugn dag. SEE YAH! 
 
 

Godnatt babes!


Hejsan! 
Sorry för låg uppdatering, har varit hemma hos whilma och haft lite tjejmys. Nu ska jag typ sova, är så sjukt trött efter en hård skolvecka, men nu är det äntligen lov! Imorgon ska jag träna med Fanny först och sen med Dani, lovar att uppdatera bättre då. SEE YAH! 
 
 

På bussen hem till Whilmis




Egen müsli


Hejsan! 
Har precis varit ute med Bianca och gått lite. Nu så är snart min müsli klar och då ska jag blanda allt, ska bli kul att smaka den imorgonbitti! Efter det så är jag nog inne på datan en stund och kollar lite twd, SEE YAH! 
 
Alla fröer är blandade, nu väntar jag på det andra som är i ungen att bli klart. 

Fitness motivation


 
 
 
 

På bussen


Hello allihopa!
Sitter på bussen nu påväg hem, ska bara chilla idag och göra egen müsli. Ska bli fett mys. Skriver senare, SEE YAH! 



OMG


HELLO 
Är så sjukt glad för att jag har hittat en hemsida som säljer nike free run +3 i min storlek för superbilligt pris! Ska kolla runt och se om den är pålitlig hemsida, om det är det så blir jag jätteglad! Men ja, dessa skorna ska jag beställa: 
SEE YAH! 

Dagens träning


Hejsan!
Idag så när jag va på gymmet så gick jag först 40 min ( för att döda tid.. ) sen så gjorde jag 30x3 på en maskin till rumpa och lår och sen 35x3 på en maskin till innerlåren. Efter det så joggade jag snabbt 3 km. :) Är fasktiskt riktigt nöjd med dagens träning. Imorgon blir det vila till max. Ska ta bussen hem och bara chilla och göra egen müsli. Ska bädda ner mig nu och försöka sova, SEE YAH!
 
 

 

Har kul på läxhjälpen


Är på läxhjälpen och pluggar till no provet. Sen efter det ska jag fixa en sak och sen ska vi gymma. 
Jag idag så skulle jag egentligen göra egen müsli MEN jag har inte tid så jag gör inte det... tyvärr.
SEE YAH 
 
 

Bodybalance check!


Hejsan! 
Nu ligger jag och har käkat och dricker te, gick på bodybalance och fy vad det va bra! Det va så sjukt avslappnande och man sträckte verkligen på sig, så det rekomenderar jag verkligen! Ska verkligen fortsätta gå på det! :) 
Nu ska jag sova, imorgon kör jag på gymmet och sen är det möte tror jag, SEE YAH! 
 
 

FIKAAA


Hejsan! 
Sitter på björn och försöker plugga med Wilma, Tova och Fanny. Eller fikar och fikar... jag har inga pengar så jag fikar inte men de andra gör. 
Min konfa börjar om 30 min så sticker snart. Men nu ska vi plugga, SEE YAH! 
 
 
 

Dagens tre


 
 
 
 

Ansiktsmask och te


Hello people! 
Känns som att denna dagen har varit sjukt effektiv, har hunnit med massor, haha. Nu ligger jag med ansiktsmask och te i sängen och myser. Jag hann plugga klart allt och sen gick jag och hjälpte mamma, skrubbade ansiktet och satte på mask och fixa te. Ska försöka gå och lägga mig tidigt idag så att jag inte är så himla trött imorgon som jag va idag... Men nu väntar nya säsongen av snooki & jWOWW så GODNATT och SEE YAH! 
 
 

plugg/sovande


Hejsan. 
Är så sjukt trött idag, va nära på att somna på svenskalektionen och nu när jag pluggade så somnade jag också... Mamma väckte mig för att vi skulle käka så nu ska jag försöka plugga lite och sen sova lite till, efter det ska jag koka lite te och hjälpa mamma med en sak på hennes data. Uppdaterar senare, SEE YAH! 
Har ingen bild jag kan lägga upp så jag tar denna bilden på mig och fanny från gymmet idag. 
 
 

God morgon


Hejsan allihopa! 
Är fortfarande mörkt ute, man blir typ automatiskt mer trött då... Det spöregnar också för den delen. Idag så är det skola och efter det gymmet. Skriver senare, SEE YAH! 




Mysig promenad


Det blev inte så långt imed att mamma hade precis varit ute med henne men det blev ändå supermysigt! :) Nu ska jag duscha och sen mer walking dead och te, SEE YAH 




Ut på promenad nu


Hejsan. 
Ska ut nu med Bianca. Ska gå en lång och härlig promenad hade jag tänkt. Händer inget speciellt ikväll, ska städa och kanske plugga lite. Men jag kommer uppdatera i vilket fall som helst, SEE YAH! 
Min lilla prinsessa. 
Gammal bild. 

Mys söndag


Hejsan! Är hemma nu, gick hem från Tova innan idag. Vardagsmotion you know. ;)
Nu har jag precis käkat och ligger och kollar the walking dead. Ska nog ut och jogga en sväng eller gå en långrunda med Bianca senare, men nu ska jag gå ner och fixa te. 
 Wright to you later, SEE YAH! 



Having fun in malmöööööö









Maaaat


Hello! 
Imorse när vi vakna så gick jag och dani ner till ett fik och köpte frukost. Jag åt världens godaste toast och drack smoothie. 
Sen nu så gick jag och köpte ett par as snygga byxor och nu sitter jag, Tova och Fiona på jensens och ska käka. Lovar att skriva senare, SEE YAH 



Mys med dani




Waiting on da buss





Skön promenad


Hejsan! 
Va precis ute med Bianca. Det slog mig att om man tänker efter så är naturen så underbart vacker! Ja, jag låter nog som en 50- åring men ändå. :) SEE YAH 










Celsius


Hejsan! 
Har gymmat nu, gick bra, jag stretchade typ bara och gick lite. Men iallafall så prövade jag en celsius efteråt. Det smaka gott, men det smaka väldigt mycket ingefära haha... Men ja, ville bara säga det, SEE YAH! 



Träning: Något jag inte är så bra på.


Något jag inte är så bra på är att strecha! Jag har aldrig gjort det så ordentligt men nu den senaste tiden har jag börjat göra det mer. Men jag vet inte rikigt hur man ska strecha förutom de basic sakerna som man brukar. Jag vet att det inte är bra om man inte gör det och jag ska verkligen försöka bli bättre på det, men det är därför jag är så ovig och osmidig. 
Ska verkligen försöka bli bättre på det. SEE YAH! 
 
 
 
 

God morgon!


Är faktiskt inte så trött idag, riktigt härligt! Ligger och väntar på att mina ägg ska stekas sen så ska jag äta frukost! :) idag så är det träning, sen så ikväll blir det sleep over, ska bli övernajs! Vi skall bevisa att det går att ha en sleepover utan att äta onyttigt! :) men ja, SEE YAH! 

FÖRLÅT


Hejsan vänner! 
Är så hemsk ledsen över att jag inte har uppdaterat idag.. Jag tänkte på det flera gånger att jag skulle det men det blev bara inte av. Iallafall så gick jag och Tova på core idag. Det va 30 min intensiv intervallträning för rygg och mage. Det va ganska kul och bra, den får 6/10 johannor av mig. Men jag ska pröva massa olika pass nu har jag bestämt mig för. :) 
Imorgon blir det gymmet. Tänkte köra bara cardio, mycket intervaller och pw. Nu ska jag kolla klart The walking dead sen ska jag sova, SEE YAH! :) 
Två fina höstbilder som jag tog idag.
 
 

STOLT


Hejsan! 
Idag när jag skulle till gymmet så var jag inte alls taggad, ville inte dit. Men så tvingade jag mig in där för att jag kände mig ändå lite sugen på att gå lite. Så följde Tove med, bestämde vi oss på rullbandet att vi skulle sammanlagt gå/jogga 1 mil. Så efter 2 km så började jag jogga, det slutade med att jag gick 2 km och joggade (utan att stanna) 8 km! :) Jag är sjukt nöjd och stolt! :) Har aldrig sprungit så långt innan utan att stanna. Jag har bestämt mig för att springa något lopp snart, skulle varit sjukt kul faktiskt. 
Imorgon ska jag och Tova pröva gå på ett pass som vi aldrig har gått på, core heter det, ska bli mycket intressant! :) 
Ska duscha och kolla på The Walking Dead nu, SEE YAH! 
 

Hösten är här






Cool rubrik


Hejsan allihopa. 
Sitter på läxhjälpen och ska plugga no... Sen ska jag till gymmet, ska nog jogga intervaller idag. Ska boka CXWORX på gymmet, vet inte riktigt vad det är förutom att man använder gummiband. Skriver senare, SEE YAH!
 
 

Godmorgon


Hejsan sötisar.
Är så sjukt sjukt trött. Känns som att jag kommer sitta och somna på lektionerna... 
Men jag får kämpa på! Tänkte bara göra en snabb uppdatering. Men nu måste jag börja fixa mig, SEE YAH! 




Tips: Intervaller


Ska tipsa om intervaller! 
Detta är bra med det: 
 
- Man tränar konditionen mycket. 
 
- Man kör verkligen slut på sig, kämpar mycket liksom. 
 
- Tar inte lika lång tid jämfört med vanlig joggning. 
 
- Bränner mer fett. 
 
- Kommer längre i träningen ( pushar gränserna )
 
- Det är kul!
 
- Lätt att utmana sig själv på.
 
 
För er som inte har provat intervallträning, PRÖVA!
 
 
 
 

Emporia och joggingrunda.


Hejsan! Sorry för låg uppdatering! 
Efter skolan så åkte vi in till emporia, men dem byxorna jag skulle köpa va slutsålda... :( Så vi käka sen stack hem igen. Då så gick jag och tova ut på en joggingrunda. Vi jogga 5 km och det gick bra, har kommit på att jag borde bli PT haha.. :) Ska nog utbilda mig till det när jag blir stor. :) Så nu är jag hemma och har ätit. Ska koka en kopp te och bara NJUTA framför svenska hollywoodfruar! Så mysigt! Imorgon så ska jag nog på ett pass eller gymmet, tror inte jag kan gå på innebandyn. 
Men ja, SEE YAH! 
 
 

GLAD


Nu är jag sjukt glad inombords. Matteprovet va så sjukt bra! Jag känner att jag va 100 % säker på allt. Tror att jag kan få ett A på provet, hoppas nu att jag inte har gjort något slarvfel. Men ja, tänkte bara skriva det, SEE YAH!
                                               
                                               
 
 
 
 
 
 
 

Bad day


Godmorgon! 
Idag är jag på allmänt dåligt humör, är arg och irriterad... Men det ska inte gå ut över bloggen så jag kan ju berätta vad jag ska göra idag. 
Efter skolan så ska jag sticka in en snabb runda till emporia och köpa ett par byxor som Dani har, så sjukt snygga tyckte jag! Måste ha dem. Sen så ikväll så är det innebandy. Åt föresten världens godaste frukost, två stekta ägg på knäckebröd men majonnäs på och te. Mums! 
Jag skriver senare, SEE YAH! 




Fitness motivation


 
 
 
 
 
 

Tråkiga läxor


Hello!
Har precis gjort klart matteläxa, ska ju ha prov imorgon, usch VILL INTE! Men känns ändå som att det kan gå bra. :) Jag får hålla hoppet uppe och tro på mig själv. Nu ska jag bara rätta min krönika, sen ska jag fixa te och lägga mig och kolla på the walking dead, MYS! Ska bara duscha först. Men jag skriver senare, SEE YAH! 
 
 
 
 

Cardio


Hejsan folket! 
Är på gymmet men ska sticka hem nu. Idag körde jag bara cardio. Först gick jag 3 km, efter det så joggade jag 5 km. Sjukt nöjd för så snabbt som jag jogga nu har jag aldrig gjort på rullband. Så nu ska jag cykla hem och göra läxor, SEE YAH! 



Mys


Hejsan! 
Va ute en pytteliten runda med Bianca precis. Sen har jag städat lite och nu sitter jag med ansiktsmask och te, så sjukt mysigt. Ska gå upp på mitt rum och tända ljus och kolla på The walking dead igen. Sen ska jag föröska att gå och lägga mig väldigt tidigt idag, känner att jag behöver ta igen sen helgen. Kanske kommer upp ett inlägg till, SEE YAH! 
 

TRÄNING


VIKTIGT ATT KOMMA IHÅG! 
Någonting folk tror på är att vägen till ett mål är en rak väg uppått, sen såfort de misslyckas så ger de upp. Men saken är den att sträcket kommer hacka upp och ner hela tiden för det är bara så det är. Det kommer vara dagar där du hatar gymmet, du känner dig omotiverad och känner för att låsa in dig på ditt rum och alldrig mer komma ut. Men det viktiga är att du aldrig ger upp. Ta det med en nypa salt och ryck upp dig nästa dag. Livet går inte under bara för att du inte tränar på två veckor för att du inte har lust. Man ska träna för att man tycker det är kul inte för att man känner att man måste. Så chilla folket, the world doesn´t go anywere.
 
 

3 Fiskfakta om mig.


- Jag är stjärntecknet fisk.
 
- Jag är superrädd att bada i en sjö om jag vet att det finns fiskar, oftast badar jag inte alls då. 
 
- Jag tycker inte om fisk, jag tycker det inte alls smakar gott. 
 
 

Hemma


Hejsan! 
Nu är jag hemma och jag har duschat och fixat mig. Så skönt att komma hem men det va riktigt kul och jag tror att jag har lärt mig mycket om migsjälv och om hur man ska vara som medmänniska, kändes riktigt härligt att åka från lägret. 
Jag tycker själv det är övertråkigt när folk ska berätta om vad de har gjort när de har varit borta ett tag t.ex på semester, så jag tänker inte skriva allt vi gjorde hehe. 
Nu ska jag ha walking dead marathon, måste egentligen städa och så men jag orkar inte. Skriver senare, SEE YAH! 
 

På bussen påväg hem


Sitter på bussen nu. Ska bli riktigt NAJS att komma hem. Ska nog inte träna utan jag kör en vilodag idag så ska jag bara packa, städa och mysa. Har precis kollat på ett walking dead avsnitt nu och ska kolla på ett till. Men jag skriver senare, SEE YAH! 




Skogen


Pallar inte skriva om vad vi har gjort så jag skriver imorgon, SEE YAH 



Godnatt


Vi ska snart lägga oss och sova här i Åhus. Skriver imorgon, SEE YAH! 


I bilen


Hello! Är påväg nu till konfan. Så jag passar på att skriva vad jag gjorde på gymmet. 
Först så värmde jag upp med att gå. Sen så körde jag lår och rumpa massa så förhoppningsvis kommer jag få träningsvärk imorgon... Sen så joggade jag en sväng sen cyklade jag i motvind hem med knappt någon luft i ena däcket.. Skriver kanske ikväll, SEE YAH



SKOLAN


Sitter i skolan och har svenska, sen har vi idrott och sen SLUTAR VI! :) Då sticker jag och gymmar sen ska jag hem och sen konfa. :) Men jag skriver senare, SEE YAH! 
 

Det allra svåraste...


... är att motstå nybakade kanelbullar som lukar och ser underbart goda ut! MEN jag klara det och dem sparar jag tills lördag. :) 
Imorgon ska jag till gymmet efter skolan. Sen skyndar jag mig hem och fixar det sista med packningen och sen sticker jag på konfaläger. Ska försöka uppdatera bra men om jag inte gör det så vet ni why. :) 
Nu ska jag sova, SEE YAH! :) 
 

Sjukt seg!


Hejsan folket! 
Nu har jag precis käkat, va på gymmet innan med whilma, gick sådär, kunde kört på bättre. Men iallafall så ska jag gå ut en runda med bianca nu. Sen ska jag försöka hinna baka kanelbullar och packa till konfalägret i helgen. Men jag skriver senare, SEE YAH! 



Fixa torra läppar!


 
Fick ett sjukt bra tips av Felicia om att när man har torra läppar så ska man ta ansiktsskrubb och skrubba på läpparna lite. Jag prövade detta och det funkade sjukt bra! Så ett tips nu när vintern är här. Viktigt att det är aniktsskrubb för ansiktet och inte kroppen. 
 

3 länder jag vill besöka.


1. USA! 
Jag vill så sjukt gärna åka till USA, allt är så extremt där vad jag har hört. Jag ska eventuellt plugga 1 år där på gymnasium, ska bli så sjukt kul. Sen så har jag bestämt att jag ska bo där oxå när jag har pluggat klart. 
 
2. Italien
Vill åka dit för att en liten del av mig är därifrån så jag känner att jag vill åka dit och se hur allt är och så. Tycker också allt med sol och bad är så underbart, hihi. 
 
3. Spanien
Jag skulle villja testa mina spanska kunskaper haha. Tycker det verkar så sjukt mysigt där också. :) 
 
 
 
 

Jag för 1 år sedan...


 

Keep on going!


 
 
 
 
 
 

Inget gym här inte


Hejsan! :) 
Idag är jag riktigt glad! :) Fast dagen snart är slut så har det varit en väldigt bra dag. Jag va på läxhjälpen och gjorde matte så nu ligger jag bra till i den. Jag orkade inte gå till gymmet så jag gick hem istället. Då gjorde jag no raporten och sen käkade jag och efter det så gick jag en promenad med Bianca och nu har mamma masserat mig ( har cp mycket träningsvärk och muskelknutor i ryggen ) så nu är allt på topp! :) Imorgon ska jag till gymmet, jag känner för att jogga så jag gör nog det som uppvärming, sen kör jag nog abs och kanske lite lår. Men jag skriver i skolan imorgon så you know everything. ;) SEE YAH! Nu ska jag kolla på DUBBELAVSNITT av grey´s anatomy! :D 
Bild från skolan idag.
 

Frågor


HAR DU ?
Folköl i kylen : nä.. 
Något husdjur : yes, en hund.
Någon favoriträtt : LASANGE
Puder på dig :  nix
Några framtidsplaner : ja, ska flytta till usa sen.
Någon sjukdom : klamydia  
Gymkort : yes
En homosexuell kompis : vet inte...
Duschat idag : nä
Någon kompis som snarkar : japp
Någon vän som spelar i ett band : nä
Några mvg:n : ja har några A:n..
Någon som förstår dig : ja 
Något beroende : te typ..
Fikat idag : nä
Nagellack : yes
Någon vän som bor i ett annat land : Japp 
 
VEM ? ..
Avskyr du : Idioter som tror de är något...
Delar du mest minnen med : alla mina nära vänner
Längtar du mest efter : min syster och min systerdotter.
Stör du dig på : Folk som leker sig.. 
Gosar du med : fanny just nu :) 
Lagar mat : min mamma 
Diskar : ...
 
VILKEN ? ..
Tidning läser du : ingen
Buss åker du oftast : skolbussen / 150 bussen
Dag fyller du år : 20 mars
Årstid föredrar du : SOMMAREN
Stad är du uppväxt i : Vellinge
 
VAD ? ..
Gör du nu : Har matte
Gör dig till en bra människa : jag är snäll, omtänksam och rolig. 
Gör dig till en dålig människa : Avundsjuka och att jag tänker lite för mycket ibland..
Vill du arbeta med : juridik
Är roligast just nu : livet
Har du på dig nu : jeans och vanlig tröja.
Har du för smink idag : inget faktiskt..
Äger du för skor : många
Läser du för bok : ingen...
Ska du göra nu : gymma, plugg 
 

5 bra låtar


 
 
 
 
 

Idag


Hola! 
Har spanska nu, film så jag passa på att skriva ett inlägg. 
Idag blir det gymmet efter skolan, kan inte gå på träningen ikväll... :( så jag ska plugga ikväll istället. 
Skriver senare, SEE YAH! 



Fel på mig?


Bara idag så har jag blandat ihop tider och dagar ganska många gånger... Vad är det för fel på mig? 
 
- Jag blandade ihop när vi har idrott, så jag tog med mig idrottskläder helt i onödan... 
 
- Jag blandade ihop tiderna på när konfirmationen slutade så min mamma fick sitta och vänta i 40 min på mig...
 
- Jag blandade ihop månaderna, trodde det va i november vi skulle på konfirmationsläger men det va tydligen denna helgen... 
 
- Blandade ihop dagarna så jag glömde att vi har träning imorgon, men kan ändå inte gå på träningen så det gör inget... 
 
Johanna i ett nötskal...
 
 
 

Home


Hejsan! 
Har precis käkat mat och nu ska jag DRICKA TE!!!! Idag gick det as bra på konfirmationen, va ganska kul. :) 
Idag är det lovely Svenska hollywoodfruar som jag ska kolla på. Blir inget plugg idag, fixar det imorgon istället.
SEE YAH! :) 
 
 
 

Skola...


Har slöjd nu, inte världens roligaste ämne kan man säga. Men snart är det lunch, typ bästa stunden på hela dagen. :P 
Idag är det ingen träning, har konfirmation så jag hinner inte + så har jag så sjukt mkt träningsvärk i armarna och ryggen så jag kör en vilodag idag hihi. 
Ska försöka göra klart no:n idag och så måste jag plugga matte. Men ja, SEE YAH! 



Underbar känsla


Den underbara känslan när man ser resultat, då allt slit, svett och tårar lönar av sig. Den känslan, just den känslan får en att fortsätta, för den kännslan är en av den bästa känslan i hela världen. Så keep on going, det kommer, jag lovar! 
 
 
 
 
 

Fitness Motivation


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skönt


Hello! 
Har precis skrivit hela insändaren som jag skulle ha gjort igår! Så skönt! Ska plugga lite no ikväll men nu så dricker jag te och bara "surfar" runt på internet. 
Body combaten gick superbra! Jag är riktigt slut i mina armmuskler och nacken, kunde dock ta i liiiite mer. Ibland blir jag bara så irriterad på mig själv för att jag vet att jag kunde bättre liksom. Men men, då har jag lärt mig de till nästa gång. ;) 
SEE YAH! 
Bild från innan idag. 
 

Trög


Är en sjukt trög och allmänt jobbig skoldag. 
Men ikväll så är det body combat, får slå ut min ilska i luften då. Haha, SEE YAH 



Försov mig


Men! Så kunglig som jag är så gjorde det ingenting så jag är back in track igen! :) 


Godnatt


Säger godnatt redan nu, för jag MÅSTE verkligen plugga... Så jag kommer inte skriva mer idag. Joggingrundan och promenaden gick skit bra. Så härligt väder det va, plus så fick jag inte så jättekass tid när jag jogga fast jag hade hemsk håll på typ 3 olika ställen i magen.. Men men, här kämpar man vidare! Imorgon så har jag bokat body combaten, men jag ligger som reserv. Vilket fall som helst så sticker jag till gymmet efter skolan. Så ser jag efteråt om jag kom med eller inte. :) SEE YAH! 
Bilder från promenaden.
 
 

HJÄLP


Skriv gärna en kommentar om hur jag kan föbättra mitt bloggande. Typ om jag ska blogga mer om något eller ja, vad som helst. :) 
 
 
 

Bra kost?!


Hejsan! 
Som alla vet så mår man bäst av en varierad och bra kost. Tänkte skriva lite smått om vad jag anser vara en bra kost. 
Inget godis, kakor, läsk, snacks eller något med massa onödigt socker i. Jag får alltid ont i magen när jag äter sånt och jag tycker det är bara så onödigt och lite äckligt faktiskt, alltså tanken på det... 
Äta mycket grönt. Mycket frukt, grönsaker och bär. Jag tycker det är så sjukt gott med grönsaker så jag försöker att äta mycket grönsaker, frukt och bär varje dag. Tänk själva, föreställ er en bild i huvet på spagetti och köttfärssås. En bild utan grönsaker och en bild mer grösaker. Visst blir man mer pigg på att äta den när det ligger massa goda grönsaker bredvid än om det inte fanns något alls där? ;) Do you se my point?
Mycker vatten.  
Jag tycker det ser så frächt ut när man ser ett glas med vatten stå bredvid maten. Det är också så gott och enkelt. Älskar verkligen vatten! :) Mycket viktigt för kroppen också. 
Så lite halvfabrikat som möjligt! 
Det är mycket fräshare och GODARE med hemmalagad mat med mycket råvaror och naturvaror. Bilden framför mig blir så mycket bättre då. Plus så är det väldigt onödigt med alla dessa kemikalier som dem besprutar maten med... Därför känns det mycket bättre med så mycket naturligt och hemmalagat. Sen så är det väldigt svårt att skippa det helt, nästan omöjligt för mig. Men man kan ju tänka på det iallafall. 
Variera kolhydrater, protein och fett. 
Kroppen mår bäst om man kör så mycket varierart av dem. Liksom inte för mycket kolhydrater eller för lite proterin. Lagom mycket av varje! 
Mycket fiber, vitaminer och andra braigheter.
Jag försöker att äta så mycket mat som inehåller mycket bra fiber, fröer och vitaminer. Det är farligt att få t.ex för mycket av en viss vitamin, men att få i sig bra fiber och vitaminer i en jämn balans så mår man susen! Känns också mycket nyttigt och bra. 
KOM IHÅG! 
Det är heeeelllt ok om man fuskar ibland. Jag kör ju att varje lördag så äter jag vad jag vill, igår va det kanelbullar, kladkaka, godis, glass, allt man kan tänka sig! Det är lugnt, bara man inte kör "fusk"dagar för ofta, haha ;)

Uppdatering


Hejsan allihopa! :) 
Just nu sitter jag och försöker skriva en insändare.. Går iiiinte så bra.. :( 
Vi har gäster här nu för att min älskade mamma fyller år, love her! :) Sen när de går ska jag köra lite träning. 
Dagnes träning ska bestå av: 
1. Abs övningar ( bilden jag har lagt upp ) 
2. Jogga en runda ( tror det blir ca 5 km ) 
3. Gå ut på en PW med Bianca och förodligen Tova. :) 
Är riktigt taggad! Jag är liksom lite trött på gymmet. Det är väldigt viktigt att variera träningen så att man inte gör samma saker hela tiden.. Så det har jag lärt mig nu. Men det allra viktigaste är ju att HA KUL när man tränar. Men jag tror det kan bli ganska bra. Sen ikväll så måste jag städa överallt typ, packa inför morgondagen och sen vill jag gärna hinna med ett walking dead avsnitt. Men ja, får se hur det blir, SEE YAH! 
 
 

Food inspiration












Mysdag nummer 2


Hello! Sitter och kollar på The odd life of timothy Green med Fiona och Tova. Så sjukt vacker den filmen är. Ni som inte har sett den borde verkligen se den! :) imorgon så ska jag hem vid 2 tiden för att My lovely mom fyller år! :) SEE YAH 


Yoga


Hade tänkt gå på något yoga pass nu i veckan som kommer. Känner bara att jag kommer bli lite smidigare då, hoppas det stämmer, haha. Plus så känns det så hermoniskt att göra det. Men jag kommer defenivt att skriva vad jag tyckte och så. Men jag kommer inte gå på yoga först utan Bodybalace för att det är lite lättare. Men andra gången så kör jag på yoga!
I´m so exited! :) 
SEE YAH! 
 

Fitness motivation








Sleepover


Är hemma hos Fiona med Tova och har sleepover! Så sjukt mysigt. Vi sitter och käkar morötter och gurkor med dippa nu till idol. Ni vet, det är ju inte min gottisdag idag utan det är imorgon!
Idag på gymmet så körde jag lår/rumpa. Jag skippade förbränningen för att jag pallade inte, men vi tar nya tag imorgon! :) SEE YAH 





SKOLAN


Sitter i skolan nu, ska snart ha idrott och sen slutar vi. Sen ska vi till gymmet! :) Ska inte träna magen idag.. Har fortfarande träningsvärk i magen så jag tränar den i helgen istället, SEE YAH! 
 

Eat right to be healthy, not skinny!


 
 
 
 
 
 

Johannas AB WORKOUT


 
 
 
 

Bakat


Hello! 
Nu har jag precis bakat kanelbullar. Är supertrött för jag va ute och gick i ca 2 h innan. Gick hem från skolan och sen gick jag ut med bianca direkt. Mysigt men kallt. Nu ska jag chilla lite och sen ska jag gå och lägga mig. I need My skönhetssömn, haha. SEE YAH! Kommer upp träning sen. 
Haha dem ser ju inte så speciellt goda ut... :$ 



My new plan!


Tänkte berätta om min nya supersmarta idé som typ alla gör men som jag har varit lite korkad för att veta. Det är att 1 dag i veckan så får man äta onytttigt men INGEN av dem andra dagarna får man det. Jag valde lördag som en sån äta onyttig-dag. Det funkar fakstiskt bra, såfort om jag tänkter på godis eller kakor nu på vardagar så bara jag automatiskt får bort tanken för att jag vet att jag inte ska äta det. Så smart! :)
Hemligheten med detta är att man får ABSOLUT inte bryta det, inte äta onyttigt på dem andra dagarna. Har bara varit superseg att fatta det men nu ska det bli kul. Ju bättre min kropp mår, ju bättre mår jag! :D 
Med det så säger jag godnatt: :) 
 

Home


Hello! 
Har kommit hem och käkat nu. Idag på gymmet så körde jag mitt nya ab workout som jag har satt ihop själv. Det va lite si sådär.. Ska göra lite ändringar och så, men det kan nog bli bra tillslut! :) 
Efter gymmet så gick jag, tova och Fiona en lång PW. Va mysigt att bara gå och snacka. Imorgon så ska jag gå hem efter skolan och gå ut med Bianca. Sen så ska jag plugga och baka kanelbullar! Det är ju kanelbullensdag på fredag. Något jag MÅSTE göra är plugga. MÅSTE MÅSTE MÅSTE!!! SEE YAH! 
 
 
 
 
 

Godmorgon


Godmorgon! 
Idag så är det lilllördag. Det är vanlig skola och sen så ska jag gymma och sen är det innebandy. Idag så är första dagen på Johannas prova-något-nytt-för-att-hålla-motivationen-uppe dage! Började med att äta en skål med a-fil med fröer och bananskivor och ett glas med mjölk. Nu ska jag sticka till skolan, SEE YAH! 



3 saker jag längtar till!


1. MOPPE 
Asså jag längar sjukt mycket, håller på att spricka. 
 
2. NAVELPIERCING 
Ja, jag ska ta den vid jul typ. Längtar som in i, tycker det ska bli så kul att få den. 
 
3. SOMMAREN 
Ja, längar tills sommarlovet, no words needed. 
 

Träning...


Hejsan allihopa. 
Va meningen att jag skulle gå till gymmet idag men jag pallade inte... Så vi satte oss på björns och käka kakor istället... Känner att jag verkligen måste få upp motivationen och tänka på vad jag stoppar i munnen.. Om jag äter bra så mår min kropp bra och då blir jag mycket gladare. Jag vet ett sätt som jag ska köra på så nu kör vi på imorgon! 
SEE YAH 
 
 

run


 

RSS 2.0