Härlig dag


Hello! 
Nu har jag precis kommit hem, käkat och fixat lite. Idag har varit en as mysig dag! Jag, Tova, Fiona och Elin var i malmö. Så kom Agge en stund och gick med oss och käka och lite se. 
Jag köpte faktiskt ganska mycket. Skor, jeans, leggings och en stickad tröja. :) Blev riktigt nöjd med mina köp! Sen så har jag inte ätit något onyttigt idag heller, till lunch så åt jag kycklingsallad, så sjukt gott det är. Men jag har typ inte druckit någonting idag och det är inte så bra... Men jag tar igen det imorgon haha. :) 
Min tanke va att jag skulle ut och jogga eller gå en runda nu när jag kom hem men det hann bli mörkt så jag sket i det. Jag ska iallafall till gymmet imorgon! :) SEE YAH! 
 
 

Stressa mindre



PW innan frukosten


Hello! :)
Denna dagen har verkligen startat bra! Jag vakna vid 9 så låg jag och chilla i sängen tills klockan 10. Efter det så gick jag ut på en liten PW i 30 min. Nu har jag precis käkat gröt och nu ska jag fixa mig och cykla iväg till bussen.
Skriver senare. SEE YAH!


Myskväll


Nu ska jag surfa runt på datan och dricka mitt älskade te. Sånna här kvällar behöver man ibland. :) 
Kommer somna tidig ikväll känner jag, men det är ju bara bra för då laddar jag upp inför morgondagen. Ska åka till Malmö med Tova, Fiona, Elin och Agge <3 Ska köpa mig ett par skor och jeans. :) Ska bli fett kul. 
Godnatt! 
 
 
 

Trött


Hello..
Asså jag vet inte vad det är med mig men såfort skolan slutade så blev jag skit trött. Tova och jag gick till gymmet men jag gjorde typ inget för jag va så sjukt seg.
En bra sak är att idag när vi skulle jogga 2 km på idrotten så joggade jag på 9:03 min. :) Jag kom in 2:a och jag är skitnöjd även fast jag försämrade mig med 2 sek sen förra gången, haha. :P
Jag bryr mig inte så mycket men jag är stolt :)
Nu ligger jag och väntar på MATEN!!
SEE YAH!


Två bra träningsappar!


För joggnig, promenade, cyklinig och mycket mer. 
Runkeeper 
 
Endomondo
 
 
Skillnaden är att endomondo säger till en efter 1 km, 2 km osv. och runkeeper säger varje 5 min, 10 min, 15 min osv. :) 
 

Centralen


Hello! 
Är hemma nu, har äntligen gjort klart den jävla texten man skulle skriva om Amerikanska revoluitionen. 
Skrev ett inlägg på centralen men det publiserades inte.. Men ja, det va as mysigt. Vi fikade, skrev och snackade. Vi drack både moca kaffe, chocolate chip cream, green tea och varm choklad :) mysigt! 
 
 

PLL time


Träningen idag gick skit bra! :) 
Nu ska jag kolla på säsongsfinalen av PLL så jag kommer nog inte skriva något mer idag, men imorgon så kör vi på som vanligt! :) 
SEE YAH 
 

On Björns



Fitness motivation


 
 
 
 

Imorgon


Imorgon så ska jag gå i skolan ( haha ofc! ) och sen efteråt så ska jag plugga med Fiona och Tova, jogga en runda och ha träning... Känns som att jag inte kommer hinna med allt med jag får se vad jag gör. 
På fredag så ska vi jogga 2 km på idrotten på tid, så jag vill jogga en runda och se vart jag ligger i tiden. Förra gången va skit bra. Kom 2:a på 9 min. Känns som att jag inte kommer ha så bra tid denna gången men jag ska jogga imorgon och se, om det är dåligt så kör jag på den mentala biten haha :P 
 
 

Hemma


Har precis käkat, nu ligger jag i min säng och väntar på att Mattis ska duscha så jag kam duscha..
Men iallafall, träningen gick as bra! Det va kul och så. Fast vi bara va 9 pers.. Men men hoppas det blir bättre sen! :)
Känns som att jag kommer slockna väldigt tidigt idag... Haha xP
Men jag skriver snart SEE YAH!


Innebandy


Hejsan.
Är sjukt trött nu, har inte varit så tuff dag idag. Skoj men inte så jättejobbig. :)
Men ja, hindrar mig inte från att va as trött.
Ska cykla till innebandy träningen snart. Ska bli intressant, haha.
Skriver när jag kommer hem, SEE YAH!


Sjukaste


Haha! Jag, Fiona, Whilma och aggeboii vann en tävling som varade under mf! Man skulle typ lägga upp en bild eller video på något som inte va okej ( näthat och nätmobbning ). Ja kungarna som vi är så vann vi ofc! Haha lite skoj ändå ;)


Godnatt


Nu hade jag tänkt att hoppa i säng. Eller jag ljög där, jag ligger redan i sängen haha! Nä men hade tänkt bädda ner mig och titta på lite tv nu, har varit en rolig dag. Har varit hos Tova hela dagen. Vi har chillat och snackat och så. Skoj som vanligt. :)
Imorgon så är det innebandy gäller! Har redan sagt det, men det ska bli kul. :)
Skriver imorgon :) SEE YAH!


Dagen


Hello! 
Är hemma hos tova nu, vi kom precis från gymmet. Det va skit kul idag fast jag gjorde inte så mycket, mest snackade haha :P Men det va kul att snacka. 
Ja, kan ju bara säga att jag ser inte framemot så mycket till när skolfotona kommer ut... Usch ja, men men bryr mig inte så mycket. :) 
Det var annars en chill dag idag, skoj i skolan, speciellt nu när tova är tillbaka ^^
Ja ska nog dra hem snart och käka, SEE YAH! 
Haha ja, jag vet, man ska inte fota sig på gymmet men jag va lite lat idag så, skitsamma! 
 
 

Träna olika magmuskler


Bra bilder som visar vilka olika muskelgrupper du tränar när du gör vissa övningar. :) 
 
 

Skola imorgon!


Asså det känns fortfarande konstigt med tanken att man ska gå i skolan imorgon. Men jag tycker det är skit kul! Har världens bästa kompisar och jag har bra lärare och ja, tycke det är skitkul. :)
Har varit lite mycket drama nu men det kommer väl förhoppningsvis att gå över snart.. Skojjja bara, drama SÖKER sig till mig ibland känns det som. Men, men! Jag försöker se det ljusa i allt och köra vidare. Palla haka upp sig på en sak hela tiden.. life goes on. :) 
Imorgon efter skolan så drar jag till gymmet, sen på tisdag så är det innebandy som gäller! Ska bli intressant oh se vad som kommer ske.. Men ja, SEE YAH! 
 
 
 

Bilder från gymmet



Till morfar


Nu ska jag sticka iväg till min älskade morfar! :) Efter det så ska jag ha myskväll med Felicia tror jag :)


En Bild från i fredags


Alla 5 syskonen. :) 
 

Gymmet snart


HEJSAN!
Idag så ska jag åka till min morfar för han har typ släktkalas. Ganska ointressant men men, jag säger det ändå haha xP 
Nu snart så ska jag cykla till gymmet och KÖRA LOSS! Har inte gymmat på 3 dagar så nu känner jag att jag vill köra hårt! Men jag har inte så mycket tid så jag ska nog jogga lite, jogga på crosstrainern lite  och sen göra massa övningar. Love the gym asså <3 Sen ska jag försöka gå på något pass också nu någon dag :) Men ja, får se hur det blir med det. 
Ska cykla iväg nu så SEE YAH! 
 

Fitness humor


 

I fredags


Hejsan! Sorry för låg uppdatering. Jag har varit med kompisar hela dagen och ja, har inte hunnit. 
I fredags så var jag, jonathan, teresia (syster), Emelie (syster) och Simon (bror) och hade en liten syskonträff. Det var superkul! 
Vi va på malmöfestivalen och gick runt lite, gick och käkade och hade mysigt. Så det va en superkul kväll! 
Sen så gick jag hem till Markus och så chillade vi lite, typ vid 10 så gick vi till Mac Miller konsären och tittade lite. Efter det gick vi hem till han igen. :) Skoj skoj! 
 
 

In Malmö


Har haft fett kul idag! Skriver mer imorgon. Nu har jag och Markus gått en runda med fiffi, nu ska vi gå en sväng och se Mac Miller. SEE YAH


My outfit today



Dagen i ord


HALLLO! 
Asså jag är så sjukt glad idag så jag kan käka ett par strumpr eller något! Dagen har varit perfekt! Har varit med mina bästa vänner hela dagen och jag bara älskar vår lilla "clan" i klassen haha. LOVE IT! 
Ja asså jag har typ 5 olika stora anledningar att va glad idag men jag pallar inte skriva detta här men ja, jag är glad idag! :) 
Idag har jag varit på mf med Agge, Fiona och Whilma. det va kul, köpte mig en fin tröja! :) Sen så när jag kom hem så va jag och snackade lite med Fanny. Så sjukt härligt det va, älskar sånna små ...prat eller vad man ska säga haha. :) 
Imorgon så ska jag in till mf igen haha men med mina 3 systrar och mina 2 brödrar :) Sjukt kul ska det bli!!! :D 
Ja jag är lite speedad haha! No drugs needed here, i´m high on life! 
Ja men peace out! :) 
 
 

On My way home



Till Malmö nu



I skolan



Träningsvärken >.<


Hejsan! 
Body combaten gick skit bra! Kul som alltid och jag har bestämt mig att jag ska köpa sånna lindor man har runt händerna för att det ser mer coolt ut haha och så är det lättare att slåss då tror jag. Men det känns som att min träningsvärk i låren har blivit 1000 ggr värre, haha. Jag går som en gammal gumma... xP 
Men som sagt allt gick bra fast jag kännde att jag inte gav lika mycket som förra gången typ, det kändes inte så mycket i musklerna jämfört med förra gången. Det kan också va att jag har blivit starkare haha who knows.. ;) 
   Imorgon blir det ingen träning men på fredag så ska jag nog jogga en runda och göra massa övningar hemma. Jag har en mapp på datan där jag har sparat olika youtube klipp på olika övningar som verkar bra :) 
Kommer nog inte skriva något mer idag men imorgon så kör vi på :) 
SEE YAH! 
Haha tänkte precis på denna bilden när jag skrev om träningsvärken. ;) 
 
 

5 saker ni inte visste om mig.


1. Oftast innan när jag va sur på någon så brukade jag försöka vända mina andra kompisar emot den persoenen så att den skulle må lika dåligt som jag gjorde då. Det va mest innan, har slutat med sånt trams nu men det sitter fortfarande lite kvar i mig men förösker få bort det. 
 
2. Har blivit smalare denna sommaren, gått ner ganska mycket i vikt. Va inte mitt mål egentligen, ville mest få fram mina muskler och bli lite mer vältränad men om det ska ske så måste de fettet ovanför musklerna bort så då har det blivit såhär. Men jag tycker det går bra och jag är nöjd med migsjälv. :) 
 
3. Ska ta navelpiercing vid jul typ. Jag vill så gärna ha navelpiercing, men imed att jag har varit ganska osäker med min kropp så har jag inte velat... Men nu känner jag mig redo, ska bara skaffa lite abs först! haha ;) 
 
4. Har ganska stort rum. Ja rätt många vet redan det men inte alla. Ja mitt rum är närmare sagt 25 m2 stort och i de har jag: stor soffa, soffbord, tv bänk, tv (ofc haha), säng, nattduksbord, skrivbord, sminkbord, garderob, någon slags av byro och balkong :) Älskar mitt rum haha (Y) 
 
5. Innan mådde jag ganska dåligt, va lite deprimerad och ja mycker drama och så... Men nu efter denna sommaren och när jag började träna, ätit mer hälsosamt och  bytat umgänge så har jag börjat må jättebra! Nu mår jag så sjukt bra och jag hoppas att det smittar av sig på andra så att dem oxå blir glada :) Är sjukt stolt över migsjälv och ja.. jag är allmänt överlycklig! 
 

Bodycombat idag


Hejjjjsan! Jag är glad idag som alltid! :) 
Vilken träningsvärk jag har i mina lår! Sinnessjukt, har knappt kunnat böja mig ner haha, men jag tycker det är lite skönt med träningsvärk faktiskt... haha mobbat, yes! 
Idag har det varit ännu en as chill dag. Slutade 14 och sen så cykla jag hem för jag är lite seg i kroppen.. Inte så konstigt, sov ju bara i 5 h inatt. Men ikväll så ska jag cykla och gå på body comat pass. Jag tycker det är så sjukt kul så det är knappt sant. :) 
Imorgon blir det ingen träning för min del, ska nog in till mf då with my friends :) 
Nu ska jag käka något och slappa fram till bodycombaten, kanske sover en sväng who knows? 
 
 
 

I skolan



My nails



Jag har världens bästa bror



Fitness humor!


 
 
 
 
 
 
 

Trött.


Nu är jag sjukt trött... 
Skoldagen gick skitbra! Skönt att se alla vännerna igen och alla lärare. Det är sjukt nice för jag sitter vid samma bord som två av mina bästa kompisar :) 
Efter skolan cyklade jag hem och drog på mig träningskläder om och sen cyklade jag till gymmet. Ja, jag gymmade på och så.. Kul som alltid! ;) Fanny och Felicia va oxå där, ja, trevligt trevligt! 
Nu är jag hemma och har ätit en äggamacka, ska hoppa in i duschen nu! Får se vad jag hittar på sen... 
   Har varit sjukt glad idag, min lärare kom fram och sa det och jag hoppas att det smittar av sig på alla andra för det är så sjukt nice att va glad! Som jag skrev innan så har jag ju blivit en mycket gladare person och det är så awesome. :)  
Så till alla er som inte är glada, här får ni! 
SEE YAH!
 
 
 

Skola


Heeej...
Gud vad trött jag va när jag vaknade idag. Plus så såg jag ut som ett lik..
Men ja, idag är det skola som gäller. Är på väg nu, lite uppfriskande att cykla till skolan faktiskt. :)
Wright to you later!


Det blev inget möte


Hejsan! 
Hade kul ( som vanligt ) med Markus. Vi Va hemma hos han och sen så gick vi ut med fiffi och så passade vi på och gå till mf och ta något att äta. :)  
Men det va lite konstigt för jag tog bussen hem och cyklade till mötet, men det var ingen där... :S Jättekonstigt. Så jag cyklade hem, haha. 
Nu ligger jag och tittar på tv och chillar. Ska nog fixa lite te och mysa innan jag ska gå och lägga mig. Det är ju skolan imorgon... >.< 
SEE YAH! 
En bra fitspo bild enligt mig :) 
 
 

Sitter på bussen


Hello!
Jag sitter på bussen nu så jag passar på att skriva ett inlägg.
På gymmet så körde jag mest förbränning och styrka för ryggen, jag skulle egentligen gå in i danslokalen och göra lite rumpa och mage men dem städade där så jag gör det imorgon istället :)
När jag kom hem så duschade jag, åt lunch och fixade mig så cyklade jag in till bussen. And now im here! Haha
Skriver när jag kommer hem! SEE YAH!


Sista dagen på lovet!


Idag är det sista dagen på vårt älskade sommarlov! Detta sommarlovet har varit så sjukt speciellt, jag har blivit en mycket bättre människa, jag mår mycket bättre både psykiskt och fysiskt och jag har gjort det jag aldrig trodde jag skulle klara!
Så jag ger mig en klapp på axeln och fortsätter mitt liv som jag påbörjade denna sommaren. Jag har även fått nya kompisar, kommit närmre och märkt vilka underbara presoner som finns på denna jord. Så jag är riktigt stolt över migsjälv detta lovet! Hoppas ni är det oxå :) 
 
 

Morgondagens planer


Imorgon så ska jag först sticka till gymmet, har lust att bara köra loss! Jag ska nog fokusera på mage, rumpa och rygg. Förbränning också ofc, ska nog föröka gå på något body combat snart. Jag tycker det är så sjukt kul! 
Iallafall, efter gymmet så sticker jag hem snabbt och gör mig iordning för att sen så ska jag åka till Malmö för att jag ska va med min bruur! Får se vad vi hittar på men jag måste hem tidigt för jag ska gå på möte. 
Nu ska jag dricka lite grönt te och bädda ner mig och bara chillaxa. 
Uppdaterar imorgon! SEE YAH
 
 

Slappedag


 
Idag har varit en riktig slappedag. Jag har typ legat och myst i min säng och i soffan typ hela dagen. Det är riktigt härligt faktiskt! 
Fast nu vid 8 tiden så gick jag ut och gick en mini mini runda på typ 3 km. Jag bara liksom kände för att gå ut och röra lite på mig :) Det hade precis slutat regna när jag började gå så det va chill. SEE YAH
 
 
 
 
 

Godmorgon Sverige


Vakna precis... Jag ställde iofs klockan men jag är riktigt trött. Ligger och äter frukost i sängen, jag bara hör hur det blåser ute och jag blir inte så jättesugen på att sticka till gymmet eller jogga en runda... Men do what you gotta do. 
Skriver lite senare.
SEE YAH
 

Want!


Vill ha verkligen ha ett par Nike free run! Love them!
 

Hemma


Halloj! 
Är hemma nu, jag och Fiona åkte till mf så träffa vi på Dani, Markus, Alva och Eric så vi gick med dem. Sen stack vi hem till Markus och Dani och chilla där och sen åkte vi hem :) Riktigt kul dag! 
Imorgon så ska jag gymma först och sen så ska jag antingen till Klagshamn men Fiona eller så ska jag till malmö och hitta på något med Dani och Markus :P skoj skoj skoj skoj! 
Nu ska jag ha en myskväll, vet inte om jag ska ta något att käka... Jo det ska jag. 
SEE YAH! 

 
 
 

Hemma hos Markus



Matkoma...


Hejsan allihopa! 
Tänkte passa på att skriva ett inlägg för jag ligger och myser i min säng. Snacka om att man blir trött efter man har käkat... 
Jag körde inte så jättehårt på gymmet, bara förbränning och lite styrka armar, sen när jag kom hem så körde jag lite abs. 
Efter det så åt vi och nu så ligger jag död typ, haha :P 
Om en stund så ska jag fota mamma och Roine för dem ska på bröllop och sen sticker jag till mf igen med Fiona :) Hoppas jag inte glömmer pengarna denna gången... :S 
SEE YAH! 
 

Johanna Tipsar: Träning


 
Hej! Tänkte tipsa om två träningsbilder till magmusklerna som jag brukar göra, dem funkar bra och efter ett tag så ökar man själv, men det är en bra grund! Lycka till! 
 
 
 
 

Gymmet nästa


Hejsan! 
Sitter och käkar frukost nu, havregrynsgröt is da shit. Mycket bra att äta havregrynsgröt när man tränar och det mättar ju bra säger dem... Fast jag märker ingen skillnad :S Men jag har ändå ätit havregrynsgör nästan varje dag på hela lovet, haha xP 
Men jaja tillbaks till dagen, jag åker till gymmet om typ 1 h, förlänger mitt gymkort och sen så tränar jag lite. Jag kör nog mycket styrka och övningar men förbränning också ofc :) 
Sen så kanske jag åker in en sväng till mf igen med Fiona, trevligt trevligt! 
skriver sen, SEE YAH!
 
 

Home again


Hello
Är hemma nu igen, jag skulle egentligen gå direkt från bussen till gymmet och träna lite men glömde att dem stänger 18.00 på fredagar... Så jag cyklade hem igen och nu har jag fixat lite mer på bloggen. 
Imorgon så ska jag och mamma åka till gymmet för förlänga mitt gymkort i ett halvår till, YIPPIE! :D Jag ska fira det genom att träna extra hårt haha :P 
Men ja ska inte störa mer, See Yah! :) 
Lite fitspo sitter aldrig fel ;) 
      
 
 
 
 
 
 

På bussen! ( dumma ljus förstör bilden )


 


Malmöfestivalen


Hejsan, nu kör jag på här med bloggandet. Har precis käkat frukost och väckt Markus, vi ska snart sticka till bussen och så ska han, jag och Fiona sticka till mf :)
See yah!

HEJ NYA BLOGGEN!


Hejsan! Nu har jag suttit natt och dag för att fixa med bloggen. Men nu är den typ klar, ska fixa lite smågrejer men detta blev resultatet! Hoppas ni tycker om det.
Men ja detta är min blogg, här kommer jag skriva mycket om träning och min vardag. Hope you like it! 
 

RSS 2.0